SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Havaji 5.0 se vračajo z deveto sezono

0,12

termometer

Havaji 5.0 |  | Foto:

Od srede si bomo lahko na Planetu pogledali že deveto sezono priljubljene kriminalne serije Havaji 5.0, v kateri bomo spremljali delo elitne policijske enote, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. 

Zgodba serije Havaji 5.0 se je začela, ko se je detektiv Steve McGarrett (Alex O'Loughlin), nekdanji mornariški častnik, vrnil na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor, tam pa ga je guvernerka prepričala, da je postal vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. Igralska zasedba je v številnih sezonah doživela več sprememb, a v osredju ostajata prijatelja in sodelavca Steve in Danny (Scott Caan). 

Deveta sezona priljubljene serije pred Steva prinaša nov izziv. Ko ubijejo njegovega prijatelja, agenta Cie, se pusti ujeti skupini, ki naj bi bila odgovorna za njegovo smrt. Da bi našel morilca, prestaja njihovo mučenje … 

Havaji 5.0 | Foto:

Havaji 5.0 so bili nominirani za več emmyjev, prejeli so nagrado People's Choice, igralec Scott Caan si je prislužil tudi nominacijo za zlati globus, na spletni strani IMDb pa ima serija visoko oceno 7,3. Priljubljenost serije pozitivno vpliva tudi na ekonomijo Havajev. Lokalna pivovarna je na primer po tem, ko je Steve v nekaj delih pil njihovo pivo, zabeležila povečanje prodaje za kar 60 odstotkov.

Havaji 5.0 so na Planetu ob torkih in sredah ob 21.45.
V iskanju pravice Planet TV Nova sezona serije V iskanju pravice umori po abecedi Planet TV John Malkovich kot Poirot v Umorih po abecedi Umori na podeželju Planet TV Ob četrtkih in petkih raziskujemo Umore na podeželju
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin