SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova sezona serije V iskanju pravice

0,30

termometer

Na Planetu lahko ob petkih znova spremljamo odlično nemško serijo V iskanju pravice, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje zaprašene primere iz preteklosti. Nova, tretja sezona je na sporedu vsak petek ob 19.45.

Matthias Weidenhöfer Planet TV Zaradi igralstva se je odpovedal pregreham

V nemški kriminalni seriji V iskanju pravice (Die Spezialisten – Im Namen der Opfer) je kraj zločina šele začetek razkrivanja starih grehov in nepričakovanih motivov. Posebna preiskovalna enota berlinskega kriminalističnega urada odpira in preiskuje stare primere na podlagi novoodkritih dokazov. Lotevajo se primerov, ki se zdijo brezupni, ter s pomočjo forenzičnih znanj in izostrenega občutka za detajle pridejo do dna tudi najgloblje zakopanim skrivnostim. 

V iskanju pravice

Kriminalna serija, ki jo primerjajo z ameriško serijo Kosti, je veliko pohval dobila zaradi domišljenih in drznih zgodb ter realističnega prikaza poteka reševanja zločinov v Nemčiji, saj so se avtorji serije izognili posnemanju ameriških kriminalnih serij.

Serija V iskanju pravice je na Planetu vsak petek ob 19.45.

 

Exatlon Planet TV Tina Gaber: Velikokrat sem jokala #video Vražje dame Planet TV Vražje dame so z nostalgijo delile vtise o prvi sezoni #video Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin