SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova kriminalna serija V iskanju pravice

0,30

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do srede ob 20.45 spremljate novo kriminalno serijo V iskanju pravice, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje zaprašene primere iz preteklosti. 

V nemški kriminalni seriji V iskanju pravice (Die Spezialisten – Im Namen der Opfer) je kraj zločina šele začetek razkrivanja starih grehov in nepričakovanih motivov. Posebna preiskovalna enota berlinskega kriminalističnega urada odpira in preiskuje stare primere na podlagi novoodkritih dokazov. Lotevajo se primerov, ki se zdijo brezupni, ter s pomočjo forenzičnih znanj in izostrenega občutka za detajle pridejo do dna tudi najgloblje zakopanim skrivnostim. 

V iskanju pravice

Kriminalna serija je veliko pohval dobila zaradi domišljenih in drznih zgodb ter realističnega prikaza poteka reševanja zločinov v Nemčiji, saj so se avtorji serije izognili posnemanju ameriških kriminalnih serij.

V prvem delu v Berlinu med svetovnim prvenstvom v nogometu leta 1990 izgine najstnik Gerd Zarske. Četrt stoletja pozneje najdejo izmaličene posmrtne ostanke, ki jih identificira posebna ekipa forenzičnih strokovnjakov pod vodstvom kriminalista Mirka Kieferja. Žrtvini starši in brat, vsi obsedeni z nogometom, skušajo prikriti, da je bil Gerd homoseksualec, kar je v njihovem mačističnem okolju veljalo za najhujšo nočno moro …

Serija V iskanju pravice je na Planetu od ponedeljka do srede ob 20.45 po kvizu Milijonar.
umori po abecedi Planet TV John Malkovich kot Poirot v Umorih po abecedi Umori na podeželju Planet TV Ob četrtkih in petkih raziskujemo Umore na podeželju Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin