SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger
"Med samoizolacijo naj vsak v sebi poišče pot, ki mu bo pomagala"

Srečno samski se vračajo jeseni

0,41

termometer

Srečno samski

Epidemija je močno vplivala tudi na načrtovana snemanja na Planetu, zato se je predvajanje serije Srečno samski prekinilo po le dveh epizodah. Romantično-komična serija bo za nadaljevanja poskrbela jeseni.

Serija Srečno samski je humorna drama s terapevtskim učinkom, v glavnih vlogah pa so nas navdušili Živa Selan, Matej Puc, Aleksandra Balmazović, Iva Krajnc Bagola in Primož Vrhovec. Prva dva dela tv-serije o ljubezenskih pripetljajih in terapevtskih srečanjih naših junakov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani:

Srečno samski Planet TV Oglejte si prvi del serije Srečno samski #video Srečno samski Planet TV Oglejte si 2. del serije Srečno samski #video

Serijo, ki raziskuje aktualne tematike medosebnih odnosov v spreminjajočih se družbenih standardih, je spremljala tudi pogovorna oddaja Zaupno z Veroniko, v kateri je dr. Veronika Podgoršek, terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, komentirala čustvene situacije v Srečno samskih in odgovarjala tudi na vprašanja o medsebojnih odnosih, ki so jih posredovali gledalci.

"Stiske, ki jih doživljamo, so zelo različne"

Priznana terapevtka v teh časih, ko je v našo dnevno rutino močno poseglo spopadanje z epidemijo koronavirusa, svetuje, naj si poiščemo načine, ki nam bodo olajšali življenje v nastali situaciji, in naj se ne primerjamo z drugimi: "Stiske, ki jih doživljamo, so zelo različne. Enim je v nastali situaciji dobro, drugim težko in nekaterim zelo težko. Vsak naj poišče v sebi način in pot, ki mu bo pomagala. Potrebno se je boriti."

Gledalcem se zahvaljujemo za spremljanje serije in pogovorne oddaje ter za vprašanja, ki ste nam jih posredovali.
Veronika Podgoršek Planet TV Zaupno z Veroniko: Kako preživeti ločitev? #video Veronika Podgoršek Planet TV Zaupno z Veroniko: kako se spopasti s prepiri v partnerski zvezi #video Seks Planet TV Zaupno z Veroniko: Za dober odnos je treba seksati dvakrat tedensko #video Veronika Podgoršek Planet TV Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin