SiolNET. Planet TV Srečno samski
3,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video

3,34

termometer

Prevara je ena najbolj bolečih izkušenj v življenju, pa naj gre za dlje časa trajajočo afero ali za skok med rjuhe za eno noč. Bolečine ne izkuša le tisti, ki je bil prevaran, temveč mnogokrat tudi tisti, ki je dejanje prevare storil. Prav takšno situacijo smo videli tudi v novi Planetovi seriji Srečno samski, o prevari v obliki afere za eno noč pa smo govorili s psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek, ki je specializirana za družinsko in partnersko terapijo.

V prvi spletni oddaji Zaupno z Veroniko, ki je potekala v živo na Siolu, je beseda tekla o prevari v obliki vroče afere za eno noč. Je bolje o avanturi, ki ni pomenila ničesar in je bila v trenutku slabosti oziroma zamegljene presoje storjena iz golega poželenja, molčati ali biti iskren ter prevaro priznati? Ali moški in ženske seks za eno noč doživljamo drugače? Je tudi bolečina ob tovrstni prevari drugačna pri moškem in ženski? Kako konkretno povedati, kaj smo storili, in ali je mogoče po takšni prevari zvezo rešiti?

O vsem tem in še o vsem drugem, kar vas zanima o temi prevara v obliki afere za eno noč, smo se pogovarjali v prvi oddaji Zaupno z Veroniko na Siol.net. Ogledate si jo lahko v videu na vrhu članka.

Veronika naslovna Trendi Moški in ženske varanje dojemamo drugače #intervju

A ne le prevara v obliki seksa za eno noč, prvi del nove serije Srečno samski je postregel še z mnogimi drgimi zanimivimi iztočnicami. Ogledate si ga lahko s klikom na video spodaj.

Odslej so torej ponedeljkovi večeri rezervirani za malce drugačne tematike – medosebne odnose in težave, v katerih se lahko znajde prav vsak par. Po novi seriji Srečno samski, ki jo lahko na Planetu gledate vsak ponedeljek ob 21. uri, na spletnem portalu Siol.net sledi spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko, kjer dr. Veronika Podgoršek komentira čustvene situacije v seriji Srečno samski ter tudi odgovarja na vprašanja vas gledalcev o medsebojnih odnosih. Vse, kar vas zanima, lahko povsem anonimno vprašate prek spodnjega obrazca:

 

Srečno samski Trendi Igralci serije Srečno samski razkrivajo, kaj si mislijo o svojih likih #video Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin