SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oglejte si prvi del serije Srečno samski #video

0,16

termometer

V ponedeljek ste si lahko na Planetu ogledali prvi del nove slovenske serije Srečno samski, ki je poskrbel za velik zaplet v življenju glavnih junakov. Humorno dramo si lahko v celoti ogledate tudi na spletu in ne zamudite drugega dela, ki bo na sporedu že v ponedeljek, 30. marca!

V prvem delu nove slovenske serije Srečno samski smo spoznali Majo in Petra, ljubeč par, ki pa se zaradi neuspešnih poskusov zanositve znajde v stresnem položaju. Vse skupaj je še posebno naporno za Petra, ki težko prizna, da bi lahko na tem področju potreboval kakšno pomoč, nič kaj pa ne pomaga, da na kliniki za neplodnost sreča svojo nekdanjo sošolko in da mu zdravnik o njegovih plavalcih govori v prispodobah.

Srečno samski Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije Srečno samski

Maja se o vsem skupaj zaupa svoji sestri Jani, ki ima težave s serijskim skakanjem med rjuhe, Petrov naključni zaupnik pa postane detektiv Denis, ki mu pomaga pri zbiranju soglasij za arhitekturni projekt. Denis je seznanjen tudi z manj legalnimi prijemi in tudi njegov pogled na Petrove tegobe je nekako njemu ustrezen, saj meni, da bi lahko vse težave rešil seks – ampak ne z Majo.

Srečno samski Planet TV Serija o ljubezenskih odnosih, s katerimi se lahko poistoveti vsak

Serija Srečno samski se vrti okoli zapletenih sodobnih medosebnih odnosov in predstavlja težave, s katerimi se srečujemo tudi v vsakdanjem življenju, vse skupaj pa začini tudi z dobro mero humorja. Seriji ob 22. uri sledi tudi spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko, dr. Veroniki Podgoršek pa lahko vprašanja posredujete tudi gledalci.

Veronika Podgoršek Planet TV Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video
Drug del Srečno samskih bo na Planetu v ponedeljek ob 21. uri.
Aleksandra Balmazović Planet TV Igralko so skrbeli kočljivi prizori v seriji Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video Iva Krajnc Bagola Planet TV Igralka presenetila z družinskim glasbenim nastopom #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin