SiolNET. Planet TV Srečno samski
5,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

Igralka shujšala in spet našla "seksuljo" v sebi #video

5,14

termometer

Na Planetu si boste tudi danes ob 21. uri lahko ogledali serijo Srečno samski, komično dramo s terapevtskim učinkom, v kateri spremljamo ljubezenske zaplete, s katerimi se lahko poistoveti vsak. V seriji igra tudi Aleksandra Balmazović, ki nam je zaupala, da najprej ni bila povsem prepričana, da ji bo vloga zapeljivke pisana na kožo.

Srečno samski Planet TV Je pomembno vedeti, s kom te je partner prevaral? #video

Aleksandra Balmazović igra Jano, fatalno žensko, ki se vsako jutri zbudi ob novem moškem. Je seksapilna in samozavestna, ima pa tudi mlajšo sestro Majo, ki je njeno čisto nasprotje. Igralka se je sprva morala malce navaditi na vse kočljive prizore, ko je našla, kot pravi, "seksuljo" v sebi, pa je šlo lažje.

Kot na maratonu

Aleksandra Balmazović ima izkušnje tako s serijami kot filmi, a pravi, da sta to dva različna svetova. Način snemanja, razmišljanja in dohajanja lika pri seriji je drugačen, a predvsem utrujajoč. Pri snemanju Srečno samskih je imela celo občutek, kot da teče maraton, zato je že podvomila o svoji kondiciji.

 

Ljubezenski trikotnik

Varanje vedno boli. V seriji glavna igralca potrebujeta pogovor in tudi zaradi tega pristaneta na terapiji. A še bolj boli, če se vmeša tretja oseba, ki ti je blizu, kot v tem primeru. Sestri poskušata obvarovati druga drugo, a na koncu je rezultat vedno enak, strta srca. "Nismo želeli španske limonade in mislim, da nam je to uspelo," pravi Aleksandra. 

Kljub izrednim razmeram tako po svetu kot na snemanju so med nastajanjem serije vsi uživali in se, po domače rečeno, "ujeli", kar se vidi na končnem izdelku. Res gre za dobro, kakovostno serijo, nam obljublja igralka.

 

Serija Srečno samski je sporedu danes 21. uri na Planetu.

 

Srečno samski Planet TV Iva Krajnc Bagola: Sem kot ena sicilijanska baba #video Živa Selan Planet TV Ni vedela, da je njena vloga v novi seriji glavna #video Srečno samski Planet TV Tijana Zinajić: Liki, ki jih igram, so moj boljši jaz #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult Preživetje v divjini Planet TV To je prvi tekmovalec v novi sezoni oddaje Preživetje v divjini #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin