SiolNET. Planet TV Srečno samski
2,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

Iva Krajnc Bagola: Sem kot ena sicilijanska baba #video

2,22

termometer

Že nocoj ob 21. uri si lahko na Planetu ogledate prva dva dela nove slovenske serije Srečno samski, še prej pa si oglejte pogovor z igralcema Ivo Krajnc Bagola, ki v seriji igra terapevtko Vido, in Primožem Vrhovcem, ki v seriji igra njenega partnerja, prav tako terapevta Bernarda.

Iva Krajnc Bagola in Primož Vrhovec v seriji Srečno samski igrata terapevta, ki imata poseben, odprt odnos. A vlogi nista želela prepustiti zgolj domišljiji in improvizaciji, zato sta se nanju dobro pripravila, kar je vključevalo tudi pogovore z resničnimi terapevti ter prebiranje različne literature s tega področja. 

In kako je z odnosi v njunem zasebnem življenju? Iva prizna, da se zna razjeziti in da je njen partner tisti v odnosu, ki posluša in prisluhne. Kar je povsem drugače od njenega lika Vide, ki je mirna, zbrana in svetuje ostalim. "Sem kot ena sicilijanska baba," se v smehu opiše Iva.

Po drugi strani pa Primoža prijatelji vidijo in opisujejo kot dobrega poslušalca, a opozori, da zelo nerad svetuje. Vsak ima namreč svoje mnenje, ki ga je treba spoštovati. Tako Iva kot Primož pa sta si jasna in enotna v enem: zdaj bi imela njuna lika zelo veliko dela.

Terapevta v svobodnem odnosu

Epidemija je spremenila marsikateri odnos v resničnih življenjih, izven preproste definicije pa je tudi odnos med likoma Vide in Bernarda. Čeprav imata odprt odnos, te fraze ne marata uporabljati, zato Iva njuno razmerje raje opiše kot "odprt, svoboden odnos", v katerem se znajo kresati različna mnenja.

Romantično-komična serija Srečno samski KMALU prihaja na Planet.
Srečno samski Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije Srečno samski Srečno samski Planet TV Srečno samski se vračajo jeseni Srečno samski Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin