Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 6. 2020,
10.13

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

1

Natisni članek

Planet TV Pri Črnem Petru Jasna Kuljaj Ranko Babić

Sobota, 27. 6. 2020, 10.13

3 leta, 9 mesecev

Pri Črnem Petru

Poglejte, kje bodo letos dopustovali junaki oddaje Pri Črnem Petru #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

1

Nocoj ob 20. uri se boste na Planet TV še zadnjič v tej sezoni lahko zabavali z junaki iz oddaje Pri Črnem Petru. Pred tem pa so nam nekateri od njih zaupali, kako bodo preživeli letošnje poletje.

Pri Črnem Petru
Planet TV Sezono, polno nepričakovanih zasukov, bodo zaključili v poletnih ritmih #video

"Vem, da nič ne vem," je letošnji poletni moto Jasne Kuljaj. "Edino dejstvo, glede katerega sem že odločena, je, da bom preživela teden dni v Termah Dobrna. Tu pa tam bom verjetno skočila tudi na hrvaško obalo, če ne bo kakšnih nevšečnosti, povezne s koronavirusom. Nimam pa še nič rezervirano. Pri meni sicer vedno velja Dolenjska vabi. Tudi pod Gorjanci mi je lepo in vedno se lahko ohladim v Kolpi, ki je zelo blizu. V vsakem primeru se bomo morali sproti prilagajati situaciji, brez velikih načrtov," je še razkrila.

Za bolj aktiven dopust pa se je letos odločil Poštar Peška. Z družino so do zdaj videli vse od Djerbe, celinske Tunizije, Egipta, Turčije in grških otokov do hrvaške obale. A povsod so bolj kot ne poležavali. Ko so najstarejšemu članu ekipe zrasli otroci, so prišli na vrsto različni športi od hoje do kolesarjenje in supanja. Lani pa sta z ženo postala ljubitelja avtodomov.

Pri Črnem Petru | Foto:

"Zaželela sva si spremembo in to nama nadvse prija. Letos se bova z našo psičko odpravila v avtokamp v Gozd Martuljek. Nekako ne morem brez Kranjske Gore, predvsem, ker bi pa rad še enkrat videl Bedanca in Pehto iz oddaje pri Črnem Petru. Sicer pa bova z mojo boljšo polovico veliko kolesarila, hodila v hribe in si predvsem spočila glavo. Počasi pa se vračajo tudi nastopi, tako da bo poletje tudi malce delavno." 

Prijatelja
Planet TV V soboto si oglejte enega najbolj gledanih francoskih filmov vseh časov

Regon Novinec, sicer Sašo Đukić, kreativni producent, scenarist, režiser in igralec, znan tudi po liku Mame Manke je v času karantene dokončal svojo tretjo knjigo. Po biografiji Mame Manke in akcijskem mladinskem romanu Mark Fenton se je tokrat lotil pravljic za otroke. Sicer pa je že proti koncu pisanja tudi s scenariji za novo humoristično nadaljevanko in za serijo z znanstveno fantastično tematiko.

Pri Črnem Petru | Foto:

"Poletne počitnice bom letos že drugič zapored preživel s prijatelji na Krfu, ki me privlači zaradi svojega zelenja, kulinarike, zgodovine, prelepih plaž, prijaznih Grkov in predvsem zaradi tega, ker so na tem grškem otoku posneli film Samo za tvoje oči, enega iz serije filmov o Jamesu Bondu, ki jih naravnost obožujem," pravi Sašo. Lansko leto je obiskal prav vse lokacije, kjer so posneli prizore iz Bonda, obiskal pa je tudi vasico, kjer so snemali izjemno uspešno britansko nadaljevanko The Durrells.

Pri Črnem Petru | Foto:

Natakarica Sofija, ki jo igra Alja Prgin, pa bo predpasnik kmalu lahko zamenjala za kopalke. "Poleti najraje zavijem na plažo. Šum in vonj morja dasta človeku neko posebno energijo. Poletje bom spet preživela v družbi partnerja, ki živi na Korčuli, tako da v tem pogledu poletje ne bo nič kaj drugačno od lanskega. Seveda se bom zaradi dela morala vračati v Slovenijo, ampak kolikor se bo dalo, bom svoj čas preživela na tem prelepem otoku v svoji najljubši družbi." 

Pri Črnem Petru | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Eden od najbolj priljubljenih likov v oddaji Pri Črnem Petru je zagotovo taksist Ibro, ki ga igra Ranko Babič. Do zdaj je vedno imel zelo razigran dopust: malo na morju, malo v hribih in nekajdnevni izlet v Bosni. A načrte mu je prekrižal virus. "Občutek imam, da bodo letošnje počitnice zaradi koronavirusa kot 'Kinder jajček', do zadnjega ne bom vedel, kam bom šel," pravi Ranko. 

A nekaj je zagotovo, šli bodo na morje. "Rad imam bolj umirjene počitnice s čim manj premikanja. Edina dejavnost bo lovljenje najmlajše hčerke po plaži," je razkril Ranko Babič, ki ga lahko v teh dneh na Planetu spremljate tudi v zabavni slovenski seriji Ena žlahtna štorija, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri.

Ena žlahtna štorija
Planet TV Ko igralce med snemanjem premaga smeh #video

Pri Črnem Petru | Foto:

"Moji dosedanji dopusti so bili vedno zelo pestri, še posebej, ko smo se tja odpravili skupaj s prijatelji," je svoje dozdajšnje dopuste opisal gasilec Sašo. Letošnje poletje pa bo zanj nekoliko bolj delavno, predvsem zaradi nastopov in snemanja spletne oddaje Pikantno s Sašotom. Dopust bo zato skoraj zagotovo preživel kar v Sloveniji. "Mika me Bovec in Soča, da lahko v miru napolnim baterije. Ker prihajam v bolj zrela leta, mu ustreza tudi bolj umirjen dopust. Seveda pa se bo našel čas za pravo "čago". Če Štajerec ne bo našel časa za zabavo, potem pa je res vse šlo k vragu," je v smehu zaključil Sašo Dobnik.

Zadnja oddaja Pri Črnem Petru v drugi sezoni bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu. Ob 21.30 pa ne zamudite francoske filmske uspešnice Prijatelja (The Intouchables).

Pri Črnem Petru
Planet TV Jasna Kuljaj o posebnem darilu: Naše zabave zdaj ne bodo nikoli več enake #foto
Pri Črnem Petru
Planet TV Po zabavi je prespal kar pri Jasni Kuljaj #foto
 
Robin Hood
Planet TV Robin Hood z oskarjevsko zasedbo
Esmeralda
Planet TV Tako igralka svojega sina pripravlja na samostojno življenje #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte