SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Jasna Kuljaj o posebnem darilu: Naše zabave zdaj ne bodo nikoli več enake #foto

1,15

termometer

V soboto ob 20. uri bo na Planetu na sporedu še zadnji del oddaje Pri Črnem Petru v tej sezoni, v kateri bo gasilec Sašo voditeljico Jasno Kuljaj presenetil in navdušil s prav posebnim darilom.

V zadnji oddaji pred poletnim odmorom se bo v gostilno Pri Črnem Petru vrnil ljubljenec televizijskega občinstva in trenutni lastnik gostilne Ibro. Ker se glavni junaki gostilne zdaj nekaj časa ne bodo videli, se bodo tudi medsebojno obdarovali, pri tem pa se bo zgodila manjša komedija zmešnjav. Najbolj vesela bo na počitnice zagotovo odšla Jasna Kuljaj, saj ji je gasilec Sašo pripravil prav posebno presenečenje. Za darilo ji je namreč poklonil pravo, po meri narejeno harmoniko.

Pri Črnem Petru Planet TV Sezono, polno nepričakovanih zasukov, bodo zaključili v poletnih ritmih #video

"Mero sem ji kar sam vzel," se je pohvalil najzabavnejši slovenski gasilec. Jasni, ki na harmoniko ne zna igrati, je izbral takšno, ki igra kar sama.

"Ne morem verjeti, kaj mi je pripravil. Naše zabave ne bodo nikoli več enake, saj bom odslej vedno lahko kakšno zaigrala. Na harmoniki je namreč naloženih skoraj sto melodij," je bila izvirnega darila vesela voditeljica.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Sicer pa letos mineva že dvajset let od velike uspešnice Rdeč ferrari, ki jo bo Natalija Verboten posvetila poštarju Peški, ki je njen velik oboževalec. Pevka bo v oddaji s svojim starim prijateljem Domnom Kumrom in Mladimi korenjaki zapela uspešnico Tvoja mama. Občinstvu jo bodo tokrat prvič predstavili v narodno-zabavni različici.

Jasna Kuljaj Planet TV To je razlog, da Jasna Kuljaj nerada vidi fotografije z maturantskega plesa

Glasbeni nastopi v oddaji bodo tudi sicer poletno obarvani. Z uspešnicami skupine California bo nastopil Matjaž Zupan, pevka Alja bo zapela Dobro jutro, življenje in novejšo Spet zaljubljena, na svoj račun pa bodo prišli oboževalci Vilija Resnika in vse bolj priljubljenih Kraševcev Zvita feltna.

Ansambel Saša Avsenika bo zapel Štajerka frajerka in himno Čebelarske zveze Slovenije, katere avtor je pokojni Slavko Avsenik. V oddaji bodo nastopili še ansambel Galop, folklorniki iz skupine Iskraemeco in plesalke Plesnega mesta.

Zadnja oddaja sezone Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.

Prijatelja Planet TV V soboto si oglejte enega najbolj gledanih francoskih filmov vseh časov Ženska Planet TV Igralka med jadranjem končala v vodi #video Esmeralda Planet TV Trenutek, ki ji je za vedno spremenil življenje Bolje pozno kot nikoli Planet TV Ko štiri hollywoodske legende doživijo kulturni šok
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin