Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 6. 2020,
13.16

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,73

1

Natisni članek

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj

Petek, 26. 6. 2020, 13.16

3 leta, 9 mesecev

Pri Črnem Petru

Po zabavi je prespal kar pri Jasni Kuljaj #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,73

1

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali še zadnji del oddaje Pri Črnem Petru, posnet pred poletnimi počitnicami. Ekipa se je od sezone, v kateri so morali zaradi zdravstvene krize pokazati veliko mero iznajdljivosti in prilagajanja, poslovila s sproščenim druženjem v eni od ljubljanskih gostiln. Voditeljica Jasna Kuljaj nam je med drugim razkrila, kdo je po zabavi prespal na njenem kavču.

Pri Črnem Petru
Planet TV Sezono, polno nepričakovanih zasukov, bodo zaključili v poletnih ritmih #video

Ekipa se je vrtela v ritmih glasbenih točk, ki so jih v tej sezoni predvajali v oddaji. Največkrat je bilo seveda slišati pesem Vse je fajn od Čukov, pred mikrofon pa je ob tej priložnosti spet stopil tudi Ranko Babić s svojo priredbo pesmi Joške do Koroške.

Utrinek z zaključne zabave:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

"Priznam, da sem bila med vsemi povabljenci med najbolj sedečimi, saj je prav na taki zabavi končno čas za kramljanje s tistimi, za katere na snemanjih ni časa. K sreči so pobudo prevzele naše plesalke, tako da je bilo plesišče polno. Lepo je bilo videti sproščene snemalce, tonce, režiserja, no pa še naš Jože Potrebuješ se je zavrtel," nam je dogajanje na plesišču opisala voditeljica Jasna Kuljaj.

Jasna Kuljaj
Planet TV To je razlog, da Jasna Kuljaj nerada vidi fotografije z maturantskega plesa

"Sama sem bila bolj pozorna na kulinarični del in sem skrbela, da mi ni ušla nobena specialiteta z žara," je v smehu še dodala in razkrila še, kako se je zabava zaključila.

Gasilec Sašo in Jasna Kuljaj | Foto: Gasilec Sašo in Jasna Kuljaj

"Končalo se je tako, kot se konča vsako naše skupno druženje. Jože Potrebuješ je vedno naš šofer in tudi tokrat je odpeljal domov mene in gasilca Saša, ki ima pri meni v Ljubljani svoje občasno prebivališče. On je kralj našega kavča! Naš otrok je nanj že tako navajen, da gre vsako jutro, ko se zbudi, pogledat, ali je na kavču gasilec Sašo. Res smo prava ekipa, kar se mene tiče prav sanjska in resnično upam, da jeseni nadaljujemo to, kar smo pravzaprav šele dobro začeli. Idej je še veliko, gledalcev, željnih dobre in predvsem sproščene zabave, pa tudi. Vsaj po odzivih sodeč."

Prijatelja
Planet TV V soboto si oglejte enega najbolj gledanih francoskih filmov vseh časov

Kakšen pa je recept, da so gledalci oddajo v dveh sezonah vzeli povsem za svojo, nam je zaupal njen avtor Jože Potrebuješ. 

Avtor oddaje Pri Črnem Petru Jože Potrebuješ in voditeljica Jasna Kuljaj. | Foto: Avtor oddaje Pri Črnem Petru Jože Potrebuješ in voditeljica Jasna Kuljaj.

"Pri zabavnih glasbenih oddajah, kakršna je Pri Črnem Peteru, je vedno odvisno od tisočih podrobnosti, zakaj je ta ljudem všeč, ali pa ne. Ko je oddaja uspešna, smo vsi lahko pametni in mnogi me sprašujejo, kaj je ključ do uspeha. Jaz pravim, da je najbolj pomembno vzdušje v ekipi. Če je ekipa prava, sproščena, ustvarjalna in tudi malo odbita, se bo to videlo tudi na ekranih. V ekipi mora vladati klima, kjer eden drugemu privoščijo dobro. Od lučkarja pa do tistih, ki nastopajo na odru. Recept je tako že v avizu naše oddaje Vse je fajn, če fajn, so ljudje. Res krasna sezona je za nami. Hvala vsem."

Zadnja oddaja Pri Črnem Petru v drugi sezoni bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu. Ob 21.30 pa ne zamudite francoske filmske uspešnice Prijatelja (The Intouchables).

Ženska
Planet TV Igralka med jadranjem končala v vodi #video
Esmeralda
Planet TV Trenutek, ki ji je za vedno spremenil življenje
Bolje pozno kot nikoli
Planet TV Ko štiri hollywoodske legende doživijo kulturni šok
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte