SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Zaradi vročine in močnega sonca skoraj omedlel #video

0,27

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri, brata iz Koroške čaka izjemno naporna preizkušnja. Zahtevne razmere na terenu so vplivale na to, da je eden od njiju skoraj omedlel.

Preživetje v divjini Planet TV Brata izkusila, kako je biti talec na samotnem otoku #intervju

Brata, ki sta sedem let delala v Slovenski vojski, bosta lahko v popolnosti izkusila vse pasti, ki jih ponuja divji otok v kombinaciji s fizično napornimi nalogami. Te je zanju pripravil Brane T. Červek. Po otoku bosta morala prehoditi kar nekaj kilometrov, pri tem pa ju bodo spremljali ostre in od sonca razbeljene skale, visoka vročina, do kože neprijazno rastje in pomanjkanje vode.

Preživetje v divjini Planet TV Tako je videti Červekovo vojaško urjenje brez milosti #video

Vse našteto bo brata, ki sta fizično sicer dobro pripravljena, privedlo do njunih skrajnih meja vzdržljivosti. Gregorja je vse skupaj celo tako zdelalo, da je v nekem trenutku s težavo prehodil pet metrov skupaj.

"Telo začne na neki način ugašati," je svoje počutje komentiral Gregor, Brane pa je razložil, kaj se je zgodilo: "Gregor je velik mož in takšno telo potrebuje tudi večji hladilnik. Sonce je terjalo svoj davek in enostavno nima več ne moči in ne volje." 

Ali je Maticu in Gregorju kljub vsemu uspelo dokončati preizkušnjo Preživetje v divjini, izveste nocoj ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Po celem dnevu za požirek vode tvegala tudi neprijetne posledice #video Preživetje v divjini Planet TV Po ekstremnih naporih je brata čakala še ta kazen #video Preživetje v divjini Planet TV Močno dehidrirana doživela veliko razočaranje #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin