SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Tako je videti Červekovo vojaško urjenje brez milosti #video

0,50

termometer

V torkovi oddaji Preživetje v divjini bomo priča eni od najzahtevnejših preizkušenj doslej. Brata, ki imata izkušnje iz vojske, bosta izkusila ekstremno urjenje, ki ga Brane T. Červek sicer pripravlja najbolj izurjenim vojaškim specialnim enotam z vsega sveta. Že sam začetek preizkušnje pa bo za tekmovalca nekoliko presenetljiv.

Preživetje v divjini Planet TV Brata izkusila, kako je biti talec na samotnem otoku #intervju

Brane je za nekdanja vojaka, brata Matica in Gregorja, pripravil program SERE, s katerim uri specialne enote. Najprej jima je pokazal nekaj tehnik, ki bi jima lahko prišle prav pri preživetju enega dne in ene noči na zelo negostoljubnem otoku. Nato pa ju je nenapovedano izpostavil stresu. 

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z destilacijo priti do pitne vode? #video 360°

Zavezal jima je oči in ju na grob način povlekel iz čolna. Na obali ju je nato zvezal, slekel in pustil. Od tistega trenutka sta se morala znajti sama. Nalogo pobega z otoka so jima otežili še peklenska vročina, žgoče sonce in pomanjkanje pitne vode.

Zakaj se je tokratna preizkušnja začela nekoliko bolj grobo, je Brane T. Červek razložil v zgornjem videu.

Ali je bratoma iz Koroške uspelo uspešno prestati preizkušnjo, izveste v torek ob 20. uri v oddaji Preživetje v divjini na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Preizkušnjo opravila z odliko in navdušila tudi Červeka #video Pri Črnem Petru Planet TV Se spomnite te skoraj 30 let stare uspešnice? #foto Gasilci Planet TV Nesreča ne počiva: kako pravilno pogasiti ogenj na štedilniku?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin