SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Močno dehidrirana doživela veliko razočaranje #video

0,67

termometer

Vsak torek ob 21. uri lahko na Planetu spremljate oddajo Preživetje v divjini, v kateri bomo tokrat spremljali brata in nekdanja vojaka iz Koroške. Brane T. Červek je zanju pripravil ekstremno vojaško urjenje, ki je sicer namenjeno vojakom posebnih specialnih enot. Ena ključnih nalog Matica in Gregorja na otoku, kjer se temperatura dvigne tudi prek 37 stopinj Celzija, bo pridobivanje pitne vode.

Preživetje v divjini Planet TV Tako je videti Červekovo vojaško urjenje brez milosti #video

Dehidracija je ena največjih težav tekmovalcev v novi sezoni oddaje, ki se v vlogi brodolomcev preizkušajo na divjem otoku. Preden se podajo na preizkušnjo, jim inštruktor Brane T. Červek sicer pokaže več različnih tehnik, kako pridobiti vodo, a se to v praksi ponavadi izkaže za vse prej kot lahko nalogo. 

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z destilacijo priti do pitne vode? #video 360°

To sta spoznala tudi brata Matic in Gregor, ki sta bila najprej prepričana, da sta zgolj po nekaj minutah, odkar sta nastavila zbiralnik vode, uspešna pri destilaciji. Na dnu druge plastenke se je sicer res nabralo nekaj vode, ampak samo tiste, ki sta jo med prenašanjem po nesreči zlila v večjo plastenko. Več v zgornjem videu.

Ali sta brata iz Koroške uspešno prestala preizkušnjo Preživetje v divjini, izveste v torek ob 20. uri Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Brata izkusila, kako je biti talec na samotnem otoku #intervju Gasilci Planet TV Napeta končnica, v kateri je moral posredovati Marko Potrč #foto milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin