SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Po celem dnevu za požirek vode tvegala tudi neprijetne posledice #video

0,10

termometer

"Telo bi začelo počasi odpovedovati," je odločitev, da vodo, ki sta jo našla ob poti, prefiltrirata in spijeta, razložil eden od bratov, ki ju boste lahko nocoj ob 21. uri spremljali v oddaji Preživetje v divjini na Planetu. Je bilo vredno tvegati?

Matic in Gregor, nekdanja vojaka Slovenske vojske, kjer sta službovala sedem let, bosta svojo vzdržljivost in voljo preizkusila na preizkušnji, ki ju je za njiju pripravil Brane T. Červek. Izkusila bosta različico usposabljanja za najboljše vojaške specialne enote z vsega sveta.

Preživetje v divjini Planet TV Tako je videti Červekovo vojaško urjenje brez milosti #video

Brez pripomočkov se bosta morala znajti in se pripraviti na pobeg z otoka, ki ga zaznamujejo izredno visoke temperature, negostoljubno rastje in teren ter tudi človeku nevarne divje živali. Najtežji del naloge, ki bo fizično izjemno zahtevna, pa bo pomanjkanje vode, kar je brata prisililo, da sta tudi nekoliko tvegala.

Preživetje v divjini

Močno dehidrirana sta se odločila piti vodo, ki sta jo našla ob poti. Čeprav sta jo nekajkrat prefiltrirala, je bila voda še vedno videti precej motna. "Mogoče bo jutri driska, ampak vseeno bolje kot brez požirka vode ves dan," sta povedala. Več v zgornjem videu.

Ali sta brata iz Koroške uspešno prestala preizkušnjo Preživetje v divjini, izveste NOCOJ ob 20. uri Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Brata izkusila, kako je biti talec na samotnem otoku #intervju Preživetje v divjini Planet TV Močno dehidrirana doživela veliko razočaranje #video Preživetje v divjini Planet TV Po ekstremnih naporih je brata čakala še ta kazen #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin