SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To so komentatorji Poroke na prvi pogled

0,74

termometer

Na Planet se z novo sezono kmalu vrača Poroka na prvi pogled, ljubezenski eksperiment pa bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Vodila jo bo Špela Grošelj, pridružila pa se ji bosta Miha Hercog in Tanja Kocman.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV To so slovenske neveste druge sezone ljubezenskega eksperimenta #foto

Na Planetu se bo kmalu začela nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bo tokrat pred oltar stopilo dvanajst posameznikov, ženini in neveste pa se bodo prvič videli šele na poročni dan. Skupno pot jim bodo pomagali najti strokovnjaki Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Spoznajte slovenske ženine druge sezone šova Poroka na prvi pogled #foto

Dogajanje v ljubezenskem eksperimentu bomo pospremili s komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, ki jo bo vodila Špela Grošelj, v studiu pa se ji bosta pridružila stand-up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman ter glasbeni producent Miha Hercog.

Poroka na drugi pogled | Foto: Blaž Vatovec/Planet TV Foto: Blaž Vatovec/Planet TV

"Druga sezona bo nadgradila prvo"

"Mislim, da bo druga sezona kar nadgradila prvo," je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela Grošelj. Dodala je, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: "No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima Tanja zdaj boljšo polovico, novi komentator Miha pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi drug za drugega." 

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V drugi sezoni se bo zgodil velik in šokanten preobrat"

"Med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija"

"Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri partnerja sploh ne poznaš, pa je res velik izziv," pravi Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok: "Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo."

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Strokovnjak iz Poroke na prvi pogled: Lahko povem, da bo sezona zelo pestra in razburljiva!

"Škoda, da nisem več samska"

Medtem ko Miha Špelo iz glasbenih krogov že dobro pozna, pa bo tokrat prvič sodeloval s Tanjo, ki ga je takoj osvojila. Tudi Tanja se veseli novega obraza v komentatorski trojici: "Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je," se je navihano pošalila.

Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled spremljajte kmalu na Planetu!
Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V eksperimentu je še težje kot v vsakdanjem življenju!" Poroka na prvi pogled Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novimi pari in strokovnjaki Poroka na prvi pogled Planet TV Preverili smo, kako je danes s pari iz prve sezone šova Poroka na prvi pogled
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin