SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Spoznajte slovenske ženine druge sezone šova Poroka na prvi pogled #foto

1,36

termometer

Na Planetu se bo kmalu začela druga sezona slovenske verzije šova Poroka na prvi pogled. Vanj vstopa 12 samskih posameznikov, ki bodo svojo novo ženo oziroma moža srečali šele pred oltarjem. V nadaljevanju vam razkrivamo, katerih šest moških kandidatov se podaja na razburljivo pot iskanja ljubezni.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV To so slovenske neveste druge sezone ljubezenskega eksperimenta #foto

Žan
25 let, Maribor

Žan | Foto: Planet TV Žan Foto: Planet TV

Žan je star 25 let in prihaja iz Maribora. Je glasen, komunikativen in dober imitator živali. "Sem zelo odprt glede videza partnerke," pravi Žan, ki upa le, da žena ne bo previsoka. Priznava, da je obseden s čistočo in tudi pri partnerki slabe higiene ne sprejema. Močna vez, ki jo imata njegova starša, mu je največji vzor, takšne zveze pa si želi tudi sam.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novimi pari in strokovnjaki

Matevž
25 let, Medvode

Matevž | Foto: Planet TV Matevž Foto: Planet TV

Matevž je 25-letni študent fakultete za dizajn. Je zagrizen kolesar, fotograf in prostovoljni gasilec. Videz mu veliko pomeni že zaradi njegove poklicne usmeritve. Fit postava in prijeten obraz mu takoj vzbudita pozornost. Ko se dotaknemo ljubezenskega življenja, zase pravi: "Na tem področju nikoli nisem imel težav." V eksperiment se podaja z veliko mero optimizma.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Strokovnjak iz Poroke na prvi pogled: Lahko povem, da bo sezona zelo pestra in razburljiva!

Rok
41 let, Ljubljana

Rok | Foto: Planet TV Rok Foto: Planet TV

Redoljuben, drzen in ljubeč so besede, s katerimi se 41-letni Ljubljančan najbolje opiše. Je oče dveh sinov, poroka v eksperimentu pa bo zanj prva. Državni prvak v kikboksu pravi, da si želi divje ženske, ki ga je pripravljena krotiti. Njegova najdaljša zveza se namreč ni obnesla zaradi njegove trmaste in neprilagodljive narave. Rok priznava, da je v prejšnjih razmerjih dobro spoznal samega sebe in tako postal boljša oseba.

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V eksperimentu je še težje kot v vsakdanjem življenju!"

Blaž
29 let, Mirna na Dolenjskem

Blaž | Foto: Planet TV Blaž Foto: Planet TV

Blaž šteje 29 pomladi in prihaja z Mirne na Dolenjskem. Je sprejemajoč in poudarja, da ne mara negativnih ljudi. V preteklosti je treniral triatlon, nogomet, tenis in košarko. Pred nekaj leti se je potegoval tudi za naslov mistra Slovenije. Privlačijo ga svetlolasa dekleta z dolgimi nogami in očali, odbija pa ga nenehno pritoževanje.

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V drugi sezoni se bo zgodil velik in šokanten preobrat"

Damir
42 let, Ljubljana

Damir | Foto: Planet TV Damir Foto: Planet TV

Damir je star 42 let in svoje ljubezensko življenje opiše kot precej pestro. Zase pravi, da zelo dobro kuha, doma pripravljena večerja pa je zanj popolni zmenek. Želi si seksi, športno in urejeno žensko. Ko ga vprašamo, kaj je zanj nesprejemljivo pri partnerki, pa izstreli: "Nespoštljivost, pretirana ljubosumnost in posesivnost."

Poroka na prvi pogled Planet TV Preverili smo, kako je danes s pari iz prve sezone šova Poroka na prvi pogled

Aleš
45 let, Ljubljana

Aleš | Foto: Planet TV Aleš Foto: Planet TV

45-letni Aleš se opiše kot zabaven, zaščitniški in temperamenten moški. Nogomet je njegova prva ljubezen, najbolj pa je ponosen, da je postal regijski nogometni sodnik Slovenije. Za seboj ima več krajših zvez, ki se niso obnesle zaradi različnih pogledov na življenje. "Videti sem zelo robustno, vendar imam medvedje srce," se za konec pošali Aleš.

Drugo sezono slovenske verzije resničnostnega šova Poroka na prvi pogled boste lahko kmalu spremljali na Planetu! Kmalu pa se bo na Planetu pričel tudi zabavni kviz Kolo sreče s Klemnom Bučanom in Natašo Nanevo! Ne zamudite!

Kolo sreče Planet TV "Obljubim, da se boste ob gledanju oddaje zelo zabavali!" Kolo sreče Planet TV Že v prvi oddaji je priljubljeni voditelj doživel šok: tekmovalka ga je vrgla po tleh #video Klemen Bučan in Nataša Naneva Planet TV Kolo sreče bosta zavrtela Klemen Bučan in Nataša Naneva
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin