SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Sanela: Že zelo dolgo me ni nihče tako prizadel #video

0,30

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri sta se Sanela in Andraž odpravila na izlet z ladjico in obujala spomine na pretekle dni v eksperimentu. Med njima je bila očitna napetost, Andraž pa je priznal, da je tako dolgo ostal v eksperimentu le zato, ker je želel dokazati svojo vztrajnost.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Andraž je med pogovorom večkrat priznal, da večino časa ni bil iskren do Sanele, saj bi to po njegovem mnenju med njima povzročilo samo še več trenj. Nato je pojasnil, da je kakšno lepo stvar o Saneli povedal samo zato, ker je želel biti spoštljiv in zadevo olepšati. Sanela je bila zaradi tega zelo razočarana. “Že zelo dolgo me ni nihče prizadel tako, kot me je Andraž.”

Andraž je še povedal, da ne ve, kaj bi še lahko povedal, ne da bi jo s tem prizadel. Vseeno je dejal, da mu do zadnjega ne bo jasno, kaj so strokovnjaki videli med njima, da so ju združili v par. Sanela mu je rekla, da bo morda to ugotovil, ko bo osebnostno zrastel, Andraž pa je to zatrl z besedami: "Mislim, da ne, ker bom na to zelo hitro pozabil."

Poroka na prvi pogled Planet TV Hud prepir Andraža in Sanele: padale so težke besede #video

Sanela mu je svetovala, naj na njuno izkušnjo pomisli čez eno leto, ko bo bolj odrastel, Andraž pa je suvereno dejal: "Njeno mnenje sicer sprejemam, me pa niti malo ne zanima." Sanela mu je nato priznala, da sprejema in razume njegovo mnenje, Andraž pa jo je dopolnil: "Mislim, da ga ne sprejemaš, razumeva pa oba drug drugega. Jaz samo čakam, da greva vsak po svoje."

Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

Sanela je bila prepričana, da Andraž s takim mnenjem osebnostno ne bo zrastel, vseeno pa sta na koncu dejala, da drug drugemu privoščita v prihodnosti vse najboljše, Andraž pa je poudaril, da se v zadnjem tednu veseli le še skupne večerje. Kakšno vzdušje je vladalo med druženjem Andraža in Sanele, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Špela Grošelj Planet TV Špela razkrila: Sandija imam vrh glave! #video Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin