Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 3. 2023,
8.24

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled

Torek, 14. 3. 2023, 8.24

1 leto, 1 mesec

Poroka na prvi pogled

"Po zmenku z Žanom se bom težko vrnila domov k možu" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52

V šovu Poroka na prvi pogled se stvari zapletajo. Kar dva zakonska para sta naletela na hude ovire, Žan pa se je odločil, da bo uteho poiskal kar pri Maši, ki je sicer poročena z Matevžem. Njej pa ni bilo ob tem prav nič neprijetno.

Po odmevnem prepiru z Meri se je Žan odločil, da se bo o svojih občutjih pogovoril z Mašo. Povabil jo je na kavo, ona pa v tem ni videla nobene težave: "Jaz se ne počutim nič krivo, ker sem šla na pijačo z Žanom. On me je vsaj nekam povabil, medtem ko me Matevž ni še nikoli."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Počakaj, da vidiš, kakšne spodnjice nosim" #video

Žan ji je nato pojasnil, zakaj se je z Meri sprl, in dejal, da se bo umaknil od nje. Maša mu je odvrnila, da razume tako njega kot njo. "Meni je grozno, ker se vidva ne razumeta, ker sta oba zelo v redu. Že nista združljiva," je še dodala Maša, to pa je zmotilo Žana:

"No, tega, zakaj nisva združljiva, jaz ne razumem. Meri bi namreč lahko mojo energičnost in pozitivo dojela kot razbremenitev, saj bi se lahko sprostila, zabavala in tudi ona pozabila na neke slabe stvari." Nato pa je tudi Maša potarnala o njenem odnosu z Matevžem: "Midva se sploh ne ujameva. Jaz ne morem biti sama z njim 10 minut! Samo čakam, da grem ven."

Kolo sreče
Planet TV Zaradi tega si je prislužil klofuto #video

Žana je nato zanimalo, ali mu je za razliko od Meri vsaj dala priložnost. "Jaz sem poskusila, ampak ni šlo," mu je zatrdila Maša, nato pa dodala: "Ne ljubi se mi biti tista tečna ženska, ki samo govori, česa ne delava, in dajati pobudo za vse aktivnosti." Oba sta nato potarnala, da se s svojima partnerjema sploh ne moreta pogovarjati, ugotovila pa sta, da imata eno skupno lastnost – oba se rada smejeta.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Vlasta: Jaz nisem ovca #video

Maša je po koncu pogovora dejala: "Kar težko se mi bo vrniti domov in biti v istem prostoru in iti spat z osebo, s katero sva pravkar imeli konflikt. Najraje ne bi spala v istem prostoru kot Matevž." Podobna občutja pa so prevevala tudi Žana: "Po tem pogovoru z Mašo se mi bo zagotovo neprijetno vrniti k Meri. Ob njej se počutim povsem na tleh, med tem ko se ob Maši počutim kot pravi jaz."

Šov Poroka na prvi pogled: Slovenija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na drugi pogled
Planet TV "Jaz imam rada čistega moškega" #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Tanja Kocman: Ta reakcija Anite me je šokirala #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Špela in Tanja nista mogli skriti navdušenja nad tem ženinom #video
Kolo sreče
Planet TV Glasbenik razkril, da sovraži ljudi, ki stojijo na tekočih stopnicah #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte