Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 5. 2022,
16.35

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Torek, 17. 5. 2022, 16.35

1 leto, 11 mesecev

Poroka na prvi pogled

"Ne poznam razloga, zakaj nama z Domnom ne bi uspelo!" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Domen za Nino pripravil prav posebno presenečenje. Nina je bila izjemno zadovoljna, tudi sama pa je Domnu podarila darilce.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Domen je Nini napisal ljubezensko pismo in ji pripravil prav posebno kosilo. Ob tem je priznal: "Če se potrudim, znam narediti marsikaj. Samo začutiti moram. Danes sem tako, ne glede na vse, kar sva imela, pripravil pico v obliki srčka. Pa vem, da pic nima najbolj rada, ampak nimaš kaj. To sem si zamislil in naredil."

Nina se je vrnila domov in na mizi zagledala, kar ji je pripravil Domen. "Zelo sem bila presenečena. Pica v obliki srčka, pisemce, penina, svečke … Res se je zelo potrudil. Zelo lepo, res! Po eni strani malenkost, ki pa mi pomeni zelo veliko."

Nina je nato prebrala pismo in bila vidno ganjena, naposled pa dodala: "Vem, da mu ni vseeno zame, ampak vseeno je to lepo videti in začutiti ter slišati oziroma prebrati. Tako imam zdaj še pismo, ki ga bom lahko prebrala, če bom imela težke trenutke, in se tako opomnila, zakaj sem z njim. Zelo sem vesela."

Žan Papič
Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Domen se ji je naposled pridružil in dobil v zahvalo kar nekaj strastnih poljubov. Nina je priznala, da takih pozornosti prej še ni prejemala, tako da ji pomenijo povsem drug svet.

"Mi je pa zelo všeč in v tem svetu bi kar ostala." Tudi Nina je svojemu možu prinesla malenkost, s čimer ga je povsem osupnila. Kupila mu je namreč kamen, ki deluje proti negativnim čustvom in odpravlja stres, tesnobo ter zbija iluzije. Domen je priznal, da mu je darilo zelo všeč, ogrlico s kamnom pa bo z velikim zadovoljstvom nosil.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Hajdi je s to potezo Anžeta spravila v jok #video

Domen je nato razkril, da je Nini presenečenje pripravil zato, ker ji je želel dokazati, da bo tako tudi, ko bo šova konec: "Da bo vedela, da imam z njo vizijo tudi za naprej."

Nina je na samem razkrila: "Ne poznam dobrega razloga, zakaj nama ne bi uspelo. V njem je veliko potenciala in mogoče je nekakšen nebrušen diamant, kar je tudi vsa najina zveza. Če se bova oba povsem prepustila, nama bo zagotovo uspelo!" Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Monja in Janko vse manj zadržana: spregovorila sta o najljubših položajih med rjuhami #video
Neisha
Planet TV Neisha je to razgaljeno fotografijo uporabila za promocijo novega albuma #video
Planet 18
Planet TV Kako biti v koraku s časom? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte