SiolNET. Planet TV Novosti
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Kako biti v koraku s časom? #video

0,00

termometer

Planet 18 |  | Foto:

Umetna inteligenca je vse bolj napredna, poklici prihodnosti pa že zdaj marsikomu krojijo življenje, smo poročali v informativni oddaji Planet 18, ki je na sporedu vsak dan ob 18.uri na Planetu.

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

Stil življenja se spreminja - hočemo ali nočemo. Kaj natanko počnejo priljubljeni influencerji, kako unovčiti inovativno idejo ter s čim vse se danes podjetja soočajo na področju digitalizacije? Na vsa ta vprašanja smo odgovore smo iskali na digitalni konferenci Diggit

12. maja se je v Ljubljani odvijala konferenca Diggit. Po desetih letih je to postala konferenca o prihodnosti, ki jo določajo trendi. Tu smo izvedeli vse o sodobnem življenjskem slogu, modi, glasbi, financah ter zdravi hrani. To je bil sicer leta 2019 prvi zero west dogodek v Sloveniji in tudi letos je bilo tako. 

Jutro na Planetu Planet TV Roškar v živo z Evrovizije: sploh ne bi smelo biti glasbenih tekmovanj #video

Razvoj storitev in izdelkov v ne tako oddaljeni prihodnosti (dveh, treh let) bo ločil napredna podjetja od manj naprednih in manj uspešnih. In ko v 21. stoletju zaostaneš, je to zelo težko nadoknaditi. Pravzaprav si lahko zadovoljen, če ti uspe obstati.

Kako biti torej v koraku s časom? Ugledni mednarodni in domači govorci so se Diggitu posvetili prihodnosti denarja, mobilnosti, trgovine, medijev in komunikacij, hrane, zdravja in zabave. Diggit odgovarja na vprašanja, kje smo in kam gremo. Tam pa najdete tudi kakšno idejo ali nasvet, ki vam bosta olajšala pot. Navsezadnje je Diggit pametni dogodek za pametne ljudi. 

Še več novic, pa za vas pripravljajo v našem informativnem programu Planet 18, vsak dan ob 18.uri na Planetu.
Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Naše zamujene vsebine pa si lahko ogledate na videoplatformi Planeteka.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin