SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Hajdi je s to potezo Anžeta spravila v jok #video

0,36

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Anže za Hajdi ponovno pripravil presenečnje, ni pa pričakoval, da ga bo s prav posebnim darilcem presenetila tudi ona. Hajdi je Anžeta s to potezo spravila v jok.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Po vseh presenečenjih, ki jih je Anže pripravil za Hajdi, se je tudi ona odločila, da se mu oddolži z lepo gesto. Sprva je sicer priznala, da vanj ni zaljubljena, ampak je nanj za zdaj samo navezana. Vseeno je dejala, da mu je presenečenje pripravila zato, ker si ga zasluži.

Anže je ob prejemu darila zajokal od sreče. "Skoraj bi izgubil zavest, saj mi česa takšnega ni pripravila še nobena ženska. Povsem sem šokiran." Hajdi je na samem priznala, da je Anže precej bolj čustven kot ona, obenem pa zna čustva tudi bolje pokazati: "Pri tem sem zelo ljubosumna nanj, ker to zna. Tudi jaz bi rada znala to, ampak ne vem, kako!" 

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

Anže je zaradi Hajdijinega darilca ostal povsem brez besed: "Ne morem verjeti, kakšno žensko sem dobil!" Hajdi je priznala, da je Anže ostal do nje prijazen tudi takrat, ko mu ne bi bilo treba biti: "Drla sem se nanj, mu izrekla vse živo, ampak še vedno me trpi." 

Anže je nato Hajdi razkril, da pri njem največ štejejo malenkosti in da izredno ceni to, kar mu je Hajdi pripravila. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Monja in Janko vse manj zadržana: spregovorila sta o najljubših položajih med rjuhami #video

"Dejanja povedo največ. Ženske so mi že govorile, da imajo rade, ampak ni vse samo v besedah. Hajdi je zame v tem zadnjem mesecu naredila toliko lepih stvari, ki jih v življenju nisem dobil od nobene ženske. Mislim, da me tudi nobena v življenju ne bo imela več tako rada, kakor me ima Hajdi." Potočil je še nekaj solz sreče, nato pa priznal: "Hajdi je nedvomno ženska mojih sanj." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nina Domnu prvič priznala: Rada te imam! #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi skoraj zajokala od sreče #video Leta štejejo Planet TV Ste že videli ta video Chorchypa in Damjana Murka? #video Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video Planet 18 Planet TV Kako biti v koraku s časom? #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin