SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Meri: Ta večerja je bila zame živa tema #video

0,21

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili skupne večerje. Za pestro vzdušje sta tokrat poskrbela Žan in Maša, ki sta se pred vsemi odkrito spogledovala, kar so opazili tudi strokovnjaki, obenem pa sta občutek nelagodja vzbudila tudi pri svojima zakonskima paretnerjema.

Žan je Mašo med večerjo vprašal, kakšen se ji zdi losos. Maša je priznala, da se ji zdi božanski, Žan pa je položil roko na svoje srce in dejal: "Joj, te besede že dolgo nisem slišal. Prav pogrela mi je srce." Drugi so se zasmejali, Damir pa je dejal, da Maša svoj pogled vseeno bolj usmerja k sladici, ki je bila na mizi za Žanom.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Po zmenku z Žanom se bom težko vrnila domov k možu" #video

"Ojoj, jaz sem pa mislil, da Maša gleda mene. Ma daj no," je sprva razočarano dejal Žan, nato pa našel svetlo točko: "Lahko bi tudi name gledala kot na sladico." S tem je ponovno nasmejal vse prisotne, Tina pa je delila svojo opazko: "Mislim, da se stvari stopnjujejo."

Poroka na prvi pogled Planet TV Šlo je tako daleč, da brez zdravljenja ne bi preživela #video

Maša je na drugi strani mize povsem zardela in se sploh ni mogla nehati hihitati. To so opazili tudi strokovnjaki. Alja Fabjan je namreč dejala: "Zdi se mi, da Žan in Maša rahlo flirtata."

Medtem ko sta Žan in Maša nazdravila, je svoje misli na samem razkrila Meri, Žanova žena: "Današnja večerja je bila zame živa tema. Se je pa pokazalo, kje stojiva z Žanom in kdo je kdo v resnici."

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Žan prepričan, da Maši lahko nudi več kot njen mož #video

Med večerjo je svojo zaskrbljenost izrazil tudi Matevž, Mašin mož, ki je Meri vprašal: "Vidiš to?" Meri mu je odvrnila, da vidi, ampak dodala: "Vsaj nekdo naj se ima dobro."

Več izveste v zgornjem videoposnetku, ne zamudite pa naslednjih epizod šova Poroka na prvi pogled, ki bodo razkrile, kdaj bo to spogledovanje eskaliralo.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Anita razočarana: Damir je prespal drugje #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Počakaj, da vidiš, kakšne spodnjice nosim" #video Poroka na drugi pogled Planet TV "Jaz imam rada čistega moškega" #video Poroka na drugi pogled Planet TV Tanja Kocman: Ta reakcija Anite me je šokirala #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin