SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
6,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Šlo je tako daleč, da brez zdravljenja ne bi preživela #video

6,72

termometer

"Ugotavljam, da pravzaprav, ko nekaj povem o tem, ljudje sprejmejo v redu. Zdi se mi, da se o tem veliko premalo govori," pogovor o svoji odvisnosti začne 29-letna Meri iz eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Po zmenku z Žanom se bom težko vrnila domov k možu" #video

Za njo je težka preizkušnja, iz katere se je marsikaj naučila in osebnostno zrasla. Odvisnost je verjetno navzoča v vsakem drugem domu, to pa se kar nekako pometa pod preprogo, opozarja.

Poroka na prvi pogled | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"To ni samo zgodba o odvisnosti, ampak pot iz tega je osebnostna rast, delo s seboj. Ni le to, da ti ne jemlješ substanc, ampak je kakovost življenja, način razmišljanja, to so stvari, ki potem manjkajo."

Devetindvajsetletnico iz Primorske smo spoznali, ko je prišla v eksperiment Poroka na prvi pogled iskat ljubezen. Poročila se je s Štajercem Žanom in precej hitro so se začele kazati razlike. Kako danes doživlja partnerja oziroma si jih izbira, pa je vse povezano tudi z njeno preteklostjo. 

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "To je bilo povsem nepričakovano," je priznal presenečeni Matevž #video

Začelo se je zgodaj, pri rosnih 17 letnih, ko se je spustila v razmerje z odvisnikom. Zdaj se zaveda, da je bila to njena odgovornost, saj bi vedno lahko rekla ne. A takrat je bila ljubezen močnejša, tako ali drugače. 

Kaplja čez rob pa je bil incident, v katerega je bila vpletena tudi policija. "Takrat sem skoraj izgubila izpit za avto, njega sem imela na pokrovu avta." Njeni zgodbi lahko prisluhnete v videu zgoraj.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Žan prepričan, da Maši lahko nudi več kot njen mož #video

Del zgodbe je delila tudi v eksperimentu, a pomembno je, da je ta zanjo del preteklosti in da si je poiskala pomoč. Zdaj je zagotovo bolj previdna tudi pri izbiri partnerja. Pred nami je skupna večerja v eksperimentu, le kaj si bodo neveste in ženini zaupali tokrat?

Eksperiment Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Ne zamudite. 

Poroka na drugi pogled Planet TV Tanja Kocman: Ta reakcija Anite me je šokirala #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Počakaj, da vidiš, kakšne spodnjice nosim" #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Vlasta razkrila: Rok ima veliko sekiro! #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin