SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Kate ni bila povsem iskrena do Sandija #video

0,24

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Sandi Kate peljal na izlet v svojo domačo hišo. Svoji izbranki je razkazal okolico, nad katero je bila pred njim navdušena, na samem pa je razkrila, kaj si dejansko misli o vsem skupaj.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Kate je Sandi peljal v svoj dom, kamor je sam prišel, ko je bil star leto in pol, k krušnim staršem in kjer je odraščal. "Imel sem sicer vse, ko pa sem izvedel, da nisem bil pravi sin, sem bil malce v šoku." Sandi je povedal, da svoj dom preureja, zato je Kate prosil, naj se ne ustraši, ko vanj vstopi.

Leta stejejo Planet TV Tu sta se spoznala Exatlonovca #video

Sandi je Kate nato razkazal tudi okolico in razgled, ki ga lokacija, na kateri se hiša nahaja, ponuja. "Lepo je pri tebi," je najprej dejala Sandiju, na samem pa je bila Kate bolj iskrena in razkrila, kaj si misli. "Ni šans, da bi jaz živela tukaj. Tega si sploh ne predstavljam. Tudi razgled je precej dolgočasen. Lahko bi bilo marsikaj boljšega za videti. Tudi hiša, ampak tam se še gradi. Mogoče bo iz tega še kaj lepega, ne vem."

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi kljub težkemu tednu ne bo obupal nad Kate #video

Sandi ji je nato razložil še, kako ureja okolico okoli hiše. "Nisem ravno navdušena. Tam, kjer sem jaz živela prej, je desetkrat lepše, desetkrat več za videti, ampak dobro. Najbolj sem navdušena nad kužkom," je ob tem dodala Kate.

Na drugi strani Sandi pravi, da svojega doma ne bi zapustil. "To je vredno več kot vsi milijoni. Tega doma jaz ne dam. V njem bi rad doživel popolno srečo, ampak do zdaj te sreče še nisem bil deležen," je vidno ganjen povedal Sandi. Več v zgornjem videu.

Nocoj ne zamudite Poroke na drugi pogled

Dogajanje tega tedna v oddaji Poroka na prvi pogled bodo nocoj pokomentirali Špela Grošelj, Tanja Kocman in Milan Gačanovič - Gacho v oddaji Poroka na drugi pogled ob 21. uri na Planetu. V studiu se jim bo pridružila tudi strokovnjakinja iz šova Milena Pleško.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Domna: to mu je rekla mama #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Sanelo: ne spomni se, kaj je počela na ženski večerji #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž o masaži pri Kate: To se ne bi zgodilo, če ... #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin