SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Andraž o masaži pri Kate: To se ne bi zgodilo, če ... #video

0,63

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili četrte skupne večerje. Na njej je Domen Sanelo povprašal, kako gleda na masažo, ki jo je bil pri Kate deležen njen ženin. Sanela je odkrito spregovorila o tem, nič manj pa ni bil s svojimi pojasnili iskren Andraž.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!

Domen je na večerji povedal, da mu je Andraž na moškem druženju priznal, da je bil na masaži pri Kate, vseeno pa se mu zdi, da se s Sanelo kljub temu dobro razumeta. "Tako da sta se po mojem glede tega dobro zmenila. Ali si mu oprostila ali kaj?" je vprašal Sanelo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž vendarle priznal, da ga je Kate res zmasirala #video

"Definitivno sem bila negativno presenečena. Ustvarila sem si mnenje, da so bili tudi z njegove strani začetni nameni drugačni kot končni. Vseeno midva zdaj gradiva na nekem osnovnem odnosu, tako da se ne želim vpletati preveč. Sicer mislim, da je bila to napaka, v vsakem primeru, ampak enostavno se ne želim ukvarjati s tem. Če bi si bila midva bližje, pa nedvomno ne bi bila tako vesela. Zdaj pa ne vidim smisla, da bi se zaradi tega tako jezila."

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi ob pripombi Kate izgubil živce #video

Domna je nato zanimalo, ali bi jo vse skupaj bolj prizadelo, če bi imela z Andražem bolj poglobljen odnos, Sanela pa je odkrito odgovorila: "Itak, ja." Nato se je v pogovor vključil Andraž: "Če bi bilo med nama s Sanelo kaj več, se ta masaža nedvomno ne bi zgodila. Jaz sem namreč precej drugače gledal na najin odnos. Saj ne, da je prav, kar sem naredil, daleč od tega, ampak vseeno je najin odnos prijateljski. Če bi bilo med nama kaj več, si tega ne bi dopustil." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Tekmovalec v Milijonarju navdušil: poglejte, pri katerem vprašanju se je šele ustavil #video Jutro na Planetu Planet TV Matjaž Rakovec: V ta svet je zelo zgodaj stopil tudi Dončić #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin