SiolNET. Planet TV Milijonar
1,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec v Milijonarju navdušil: poglejte, pri katerem vprašanju se je šele ustavil #video

1,38

termometer

V kvizu Milijonar je padel rekordni znesek, odkar kviz vodi Jure Godler. Tekmovalec Matej iz Kamnice je navdušil z izjemno mirnostjo in suvereno prišel do 14. vprašanja in zneska 12.500 evrov, nato pa se je odločil, da kviza ne bo nadaljeval.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Matej je na začetku kviza povedal, da dela v strojništvu in da redno spremlja Milijonarja. Voditelj Jure Godler si v tistem trenutku niti predstavljal ni, da nasproti njega sedi tekmovalec, ki bo tako navdušil.

Iz vprašanja v vprašanje je bil bolj sproščen, pravilne odgovore pa je podajal z neverjetno hitrostjo. Da je prišel do 14. vprašanja, je potreboval le 20 minut, zelo dobro je izkoristil tudi vse tri zasilne izhode.

Milijonar Planet TV Tovornjak z dobrinami Planeta že na poti v Ukrajino #video

Pri 13. vprašanju, kjer bi bil padec po denarni lestvici ob nepravilnem odgovoru kar pet tisoč evrov, je nekaj časa razmišljal, kaj storiti. "Na koncu je vse skupaj samo igra," je dejal in brez obotavljanja izbral odgovor C, ki je bil nato tudi pravilen.

"Matej, to je zdaj izredno stanje, jaz namreč še nisem odprl 14. vprašanja za 25 tisoč evrov," je bil navdušen in hkrati vznemirjen voditelj Jure Godler, precej bolj miren je bil ob tem tekmovalec Matej.

Štirinajsto vprašanje se je nato izkazalo za nekoliko pretrd oreh in tveganje bi bilo preveliko, zato je tekmovalec odstopil od igre in si raje zagotovil dobitek 12.500 evrov. To se je izkazalo za modro odločitev, saj bi bil odgovor, ki ga je imel v mislih, napačen. Vseeno pa je tekmovalec s svojo predstavo v kvizu navdušil. Več v zgornjem videu.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Tudi sicer so bili tekmovalci v tokratni oddaji zelo uspešni. Prvi tekmovalec večera Andrej iz Kranja je osvojil pet tisoč evrov, Uroš s Prevalj pa 750 evrov.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Matjaž Rakovec: V ta svet je zelo zgodaj stopil tudi Dončić #video Leta štejejo Planet TV Neisha in Uroš Smolej v oddaji postavila rekord #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hvalil se je s svojimi posteljnimi veščinami, a vsi njegovim besedam ne verjamejo #video Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin