SiolNET. Planet TV Milijonar
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tovornjak z dobrinami Planeta že na poti v Ukrajino #video

0,01

termometer

Milijonar |  | Foto:

Oddaja Milijonar je na sporedu vsak ponedeljek in torek ob 19.45 na Planetu, jutranji program Jutro na Planetu pa se z vami zbuja vsak dan ob 7. uri. Vabljeni v našo družbo. 

Milijonar Planet TV Tekmovalec z iskrenostjo močno nasmejal Godlerja #video

Ljudje - tisti, ki morajo oditi, in tisti, ki ostajajo - so največje žrtve vojn: otroke izkušnja vojne zaznamuje za vse življenje. Pomagajmo jim, ker tudi če se vojna konča danes, bodo pomoč potrebovali še dolgo, opozarja Slovenska karitas. Tudi naša televizija je zato zavihala rokave in s Karitasom pripravila dobrodelne oddaje Milijonarja. Akcijo smo podprli tudi v jutranjem programu v oddaji Jutro na Planetu. Skupaj, tudi z vašo pomočjo, smo zbrali več kot 20 tisoč evrov. Tako je lahko proti Ukrajini krenil tovornjak, poln hrane.

A tudi ta akcija ne bi bila uspešna brez vas, spoštovani gledalci in gledalke Planet TV. Hvala vsem, ki ste poslali SMS KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919. Številka ostaja vključena, vedno pa ste s svojimi donacijami dobrodošli tudi na Slovenski karitas. Poslana količina hrane bo zadostovala za od en teden do dva, tako da bomo osrečili kar nekaj družin. A čeprav ponekod novice o ukrajinski vojni že izginjajo z naslovnic, nikoli ne smemo pozabiti, da bodo tam ljudje še dolgo potrebovali našo pomoč.

Hvala tudi vsem znanim parom, ki so se udeležili posebnih VIP-oddaj Milijonarja. Jure Godler bo z vami še naprej vsak ponedeljek in torek ob 19.45 na Planetu. 
Jutro na Planetu Planet TV "Dajem vtis, da sem tečen, a nisem" #video Milijonar Planet TV Na Gorenjskem ji rečejo prata, kako ji pravite vi? #video Milijonar Planet TV Godler priznal, da zaradi tekmovalca ni mogel spati
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin