SiolNET. Planet TV Milijonar
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Gorenjskem ji rečejo prata, kako ji pravite vi? #video

0,12

termometer

Milijonar |  | Foto:

Dobrodelni Milijonar z znanimi tekmovalnimi pari je za nami, že v ponedeljek pa se Milijonar vrača v svojem ustaljenem formatu. Jure Godler bo kot po navadi z nami v ponedeljek in torek ob 19.45 na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Z vašo pomočjo smo na Planetu za Ukrajino zbrali več kot 20 tisoč evrov #video

Velika noč je pred vrati, zato smo se na snemanju oddaje Milijonar o tem prazniku pogovarjali s kuharico in blogerko Ano Žontar Kristanc. Ana se je pred dnevi udeležila dobrodelnega Milijonarja, zdaj pa je svojega kolega Dejana Dogaja, s katerim sta nastopila v oddaji, podučila o velikonočni peki. Pri njej doma bo zadišalo po dobroti, ki ji na Gorenjskem pravijo prata.

Anina služba je povezana s spletom, tako da njenim kuharskim domislicam, ki jih objavlja na Instagramu, sledi že več kot 35 tisoč ljudi. Ker pri Ani idej res nikoli ne zmanjka, sploh ko so v igri prazniki, ne čudi podatek, da se pri njej doma začnejo pripravljati nanje že kakšen mesec prej. Še bolj pa v delu uživa, ko lahko vanj vključi svoja dva sinova. Pirhe je že pobarvala, zdaj pa je z nami delila tudi alternativo potici. Spekla je cimetovo orehovo babko.

Ne glede na to, kaj boste pekli letos za veliko noč, vam želimo mirne in lepe praznike. Nove epizode Milijonarja pa vas čakajo že prihodnji teden.

Oddaja Milijonar vsak ponedeljek in torek ob 19.45 na Planetu. 
Milijonar Planet TV Katerega leta je nazadnje zmagal Tottenham? Takrat, ko so Domžale, ni. #video Milijonar Planet TV Minister: Hvala vsem, ki so odprli vrata beguncem #video Ditka Planet TV Naša pevka je z izjemnim uspehom stopila ob bok svetovnim glasbenim velikanom #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin