SiolNET. Planet TV Milijonar
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Katerega leta je nazadnje zmagal Tottenham? Takrat, ko so Domžale, ni. #video

0,02

termometer

Dobrodelni Milijonar bo na sporedu nocoj ob 19.45. Jure Godler bo tudi tokrat na vroči stol posedel glasbenika, ki bosta poskušala zbrati čim višji znesek, saj bo izkupiček namenjen pomoči potrebnim v Ukrajini.

Jure Godler Planet TV Jure Godler poziva: Vsak lahko pomaga po svojih najboljših močeh #video

Malo v šali, malo za res, glasbenika Matevž Šalehar - Hamo in Martin Janežič - Buco pravita, da sta se za Milijonarja pripravljala tako kot v študentskih letih. V zadnjem trenutku in kampanjsko. Najbolj pa se bojita tem, ki so povezane z leti, zgodovino ter športom. 

A če se zatakne, računata predvsem na izhod v sili, to je med drugim tudi pomoč voditelja. Sicer pa je njun klic v sili Matevžev brat. Hamo pravi, da res upa, da se bo brat spomnil nanju in da bo imel telefon prižgan v morebitni zadregi. Stavijo pa na strategijo Google, saj brat hitro tipka, pravi Hamo. Trenutno krizo v Ukrajini sta pospremila s komentarjem, da se to ne bi smelo dogajati v 21. stoletju. Ali takšne grozote vplivajo tudi na glasbeno ustvarjanje, pa Hamo odgovarja v spodnjem posnetku.

Posebna dobrodelna oddaja Milijonar bo na sporedu nocoj in jutri ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami! Darujete lahko tudi vi s poslanim besedilnim sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919. 
Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled najbolj gledana oddaja dneva med mlajšimi gledalci Milijonar Planet TV V 28 letih se tega ni naučil, zdaj mu bo pomagal Godler #video Milijonar Planet TV Klic v sili: poglejte, kaj je Miha Šalehar rekel svojemu bratu #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin