SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Naša pevka je z izjemnim uspehom stopila ob bok svetovnim glasbenim velikanom #video

0,19

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko ujamete vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali z glasbenico Ditko, ki je sicer poznana po interpretacijah poezije slovenskih pesnikov, nedavno pa je v svoji karieri doživela izjemen uspeh. S svojo pesmijo Cold Heart je namreč navdušila legendarnega britanskega producenta Stuarta Eppsa, ki se lahko pohvali s sodelovanjem s svetovnimi ikonami glasbene industrije.

Slovenska glasbenica Ditka se je lansko jesen odločila, da eno od svojih skladb posreduje britanskemu producentu Stuartu Eppsu, ki velja za enega najuspešnejših na svojem področju. Sodeloval je namreč že s svetovno znanimi imeni glasbene industrije, kot so Elton John, Robbie Williams, Oasis in Led Zeppelin. Ditka ga je s pesmijo Cold Heart tako navdušila, da se je odločil, da pesem izda pod okriljem svoje založbe, za kar povabilo prejmejo samo glasbeniki, v katere talentiranost zares verjame.

Sportal Gloria Kotnik bo s svojo olimpijsko bundo pomagala Ukrajini #video

Ditka je priznala, da je zaradi svojega izjemnega dosežka zelo počaščena: "To je zame izredno velika stvar, obenem pa tudi motivacija in referenca za nadaljnje ustvarjanje. Stuart Epps je res vrhunski britanski producent, ki je sodeloval z največjimi glasbenimi imeni, in on je pohvalil moje ustvarjanje, pa tudi mene kot avtorico in izvajalko. Res sem izjemno vesela in hvaležna za to sodelovanje."

Alya Planet TV Slovenska pevka priznala: Prvič je bilo zame grozno #video

Glasbenica je nato razkrila, kakšen je Stuart in kako je sodelovati z njim. "Zelo je prijazen. Slišala sva se prek Skypa, gre pa za starejšega gospoda, pri katerem se takoj opazi, da ima veliko izkušenj. Pripovedoval mi je namreč o svojem življenju in s kakšnimi glasbeniki se je vse družil. Med drugim tudi z Rolling Stonesi in samimi velikimi imeni. Med poslušanjem tega je meni srce zelo hitro bilo. Vseeno pa gre za izredno prijaznega gospoda, s katerim sva se ujela, se pogovarjala, pohvalil pa je tudi mojo angleščino, kar mi pomeni zelo veliko."

Leta štejejo Planet TV Kazalo je odlično, na koncu pa ... #video

Ditka je nato dodala, da ji je izredno všeč, da se pri svojem delu drži načina stare šole in se izogiba novejših pristopov. "Res je bilo lepo, kot bi se vrnili par desetletij nazaj v preteklost," je še dejala slovenska glasbenica za zaključek.

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Leta štejejo Planet TV Komičarka se je odločila, da bo zažgala svoja oblačila #video Jutro na Planetu Planet TV Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video Poroka na prvi pogled Planet TV Kate predlagala menjavo parov: tako ji je odgovoril Andraž #video Poroka na drugi pogled Planet TV Špela Grošelj o sokomentatorjih: Vsi smo malo odbiti
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin