SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Komičarka se je odločila, da bo zažgala svoja oblačila #video

0,03

termometer

V oddaji Leta štejejo sta se v ugibanju let neznancev izkazali komičarki Martina Ipša in Lucija Ćirović, ki sta v oddaji poskrbeli tudi za veliko smeha. Čeprav sta v oddaji pri ugibanju let neznancev nekajkrat tudi precej zgrešili in je Martina Ipša celo zagrozila, da bo zažgala svoja oblačila, sta na koncu vseeno dosegli odličen rezultat.

Leta štejejo Planet TV Komičarka s posebnim trikom zmedla ustvarjalce oddaje #video

Martina in Lucija sta oddajo Leta štejejo zapustili s 1.900 evri, sta pa bili prvi tekmovalki v tej sezoni, ki sta neznanke in neznance pomladili, ne postarali. Neznankam in neznancem sta polepšali večer, svoj bančni račun pa napolnili v finalu, v katerem sta zadnjega neznanca najprej dvakrat postarali, v tretje pa le pravilno ugotovili njegova leta.

Kot se za komičarki spodobi, sta v oddaji poskrbeli tudi za veliko smeha, Lucija pa je celo pokazala svojo spretnost trebuhogovorstva.

Leta štejejo Planet TV Kazalo je odlično, na koncu pa ... #video

Zabavno je bilo tudi, ko je tekmovalki voditelj Klemen Bučan vprašal, kako se pripravljata pred svojimi nastopi. Lucija se med vožnjo na nastope pogovarja sama s sabo, medtem ko je Martina povedala, da prisega na srečne nogavice, srečno perilo in srečno majico.

"Vse, kar danes nosim, bom zažgala," se je pošalila Martina, saj jima ugibanje let v tistem trenutku ni šlo najbolje od rok. Brez šale je priznala, da pred nastopom ponavlja svoj tekst in se pripravlja na nastop. Več v spodnjem videu.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video Leta stejejo Planet TV Nič mi ni treba govoriti, kako dobro sem videti za svoja leta #video Pri Črnem Petru Planet TV Po petih kandidatih nas Pri Črnem Petru čaka preobrat
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin