SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Hvalil se je s svojimi posteljnimi veščinami, a vsi njegovim besedam ne verjamejo #video

0,13

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled so fantje in dekleta večer preživeli ločeno. Na moškem večeru so govorili tudi o spolnosti, a nekateri niso verjeli vsemu, kar je bilo izrečeno.

Proti koncu druženja je Anže dejal, da se sprašuje, kakšni moški sploh so. "Samo Domen seksa, mi pa nič." Domen ga je hitro izzval s komentarjem: "Ali si ga ti na roke mečeš ali kaj?"

Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž vendarle priznal, da ga je Kate res zmasirala #video

"Kaj hočeš, nimam drugega. Zaenkrat je tako," je dejal Anže, čeprav bi ga na laž utegnile postaviti besede Andraža, ki je dejal, da ve, ali sta bila Anže in Hajdi že intimna ali ne. Dejal je: "Vem, kako je bilo. Mogoče kdo drug ne ve, ampak naj ostane to skrivnost."

Pri Črnem Petru Planet TV Nori glasbeno-plesni večer v oddaji Pri Črnem Petru

Domen je poudaril, da so spolni odnosi pomemben del zveze. Andraž se je s tem strinjal in dejal, da lahko to le izboljša odnos. Aleksander ga je dopolnil, da se lahko v nasprotnem primeru hitro pojavi iskanje potešitve drugje oziroma iskanje potrditve pri drugih.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!

"Zame ni dneva, ko bi rekel, da sem utrujen, in svoji ljubici dejal, da ne morem. Tega pri meni ni," se je pohvalil Domen, kar pa ni prepričalo vseh udeležencev na večerji. "Fant tako dobro govori. Se vidi, da je še mlad, ampak jaz ne verjamem, da je povedal resnico. Resnica je drugačna," je Janko na samem komentiral Domnovo izjavo. Več v zgornjem videu.

Oddaja Poroka na prvi pogled je od ponedeljka do srede ob 21. uri na sporedu na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Domen ob Nininem priznanju postal ljubosumen #video Poroka na prvi pogled Planet TV Njene sanje je zatrl nekdanji mož #video Leta štejejo Planet TV Zabavni par v oddaji Leta štejejo ostal brez dobitka #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin