SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Zabavni par v oddaji Leta štejejo ostal brez dobitka #video

0,02

termometer

V četrtkovo oddajo Leta štejejo je voditelj Klemen Bučan povabil Tomaža Miheliča, ki ga večina pozna kot pevca v legendarni skupini Sestre, in igralko Majo Martino Merljak. Čeprav jima ugibanje let neznancev ni šlo slabo od rok, sta zaradi ene napake ostala brez nastopa v finalu.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!

V oddaji Leta štejejo sta tokratna tekmovalca poskrbela za veliko zabavnih trenutkov in smeha, nekoliko manj razlogov za zadovoljstvo pa sta imela ob pogledu na osvojeni končni znesek, čeprav sta priznala, da sta se prišla predvsem zabavat. Pri šestem kandidatu sta namreč starost zgrešila za kar osem let in tako pristala pri znesku nič evrov. Več v zgornjem videu.

Leta štejejo Planet TV Na oddajo sta se pripravljala s posebno terapijo #video

V oddaji pa sta delila kar nekaj zanimivih zgodb iz svojega življena. Med drugim sta izpostavila svoje življenjske mejnike. Tomaž je povedal, da ga je najbolj zaznamovalo leto 2002, ko se je s Sestrami udeležil Evrovizije. Prepričan je, da so s Sestrami pogled na svet spremenili tudi širši javnosti, da je družba postala bolj strpna do raznolikosti, da so doprinesli k boljšemu in lepšemu svetu. "Čarobno leto 2002," je sklenil Tomaž.

Majin glavni mejnik pa je bil leta 2000, ko je spoznala svojega izbranca Jureta – prva in najbolj silovita ljubezen na prvi pogled. Vmes sta se sicer razšla, a sta se po devetih letih spet našla, zdaj sta skupaj in imata dva otroka. Velika mejnika sta tudi rojstvi obeh otrok, kot izkušnjo, ki jo je naučila veliko za življenje, je izpostavila tudi izgorelost. Maja je iz vseh svojih težkih preizkušenj potegnila najboljše in je hvaležna za njih, saj je zaradi njih bolj stabilna. Vrnila se je tudi k študiju in verjame, da je zdaj v življenju na pravi poti. Več v videu.

Pri Črnem Petru Planet TV Nori glasbeno-plesni večer v oddaji Pri Črnem Petru

Oddaja Leta štejejo bo na sporedu tudi nocoj, ko bo voditelj Klemen Bučan gostil pevko Neisho in igralca Uroša Smoleja.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Leta štejejo Planet TV Blagajničarka na Hrvaškem užalila priljubljenega slovenskega igralca #video Leta štejejo Planet TV Na tega Slovenca so bili ljubosumni nekdanji fantje Maje Keuc #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin