Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 4. 2022,
8.06

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

Natisni članek

Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled Planet TV

Četrtek, 21. 4. 2022, 8.06

1 leto, 12 mesecev

Poroka na prvi pogled

Njene sanje je zatrl nekdanji mož #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

Poroka na prvi pogled, katere del je tudi Ukrajinka Kate, ki ima za sabo že en zakon, lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu. 

Tanja Kocman
Planet TV Tanja Kocman priznala: Zdaj poskušam psihopatske izpade držati na minimumu #video

"Midva sva si različna. On je bil zame na začetku zelo pameten, bil je ves moj svet." Ne, Kate, nevesta iz eksperimenta Poroka na prvi pogled ne govori o svojem televizijskem ženinu Sandiju, ampak o nekdanjem partnerju iz realnega življenja. Skupaj imata sina, za katerega pravi, da je težko razumel, zakaj mami išče novega partnerja. A mu je razložila, da gre bolj kot ne za igro, pravi. Med snemanjem je fant pri biološkem očetu, za kar mu je Kate hvaležna, a težje sprejme to, da pri njem ni imela dovolj podpore.

Kate se je že od otroštva pa vse do 15. leta ukvarjala z manekenstvom in plesom. Zato jo še zdaj privlačijo televizijske kamere in odri. Da bi rada nadaljevala v soju luči, pa nekdanji mož ni razumel. In čeprav je, kot pravi, v resnici dober človek, razmišlja preveč negativno. In čeprav je imela pri njem vse, ji ni bilo dovolj. In to je natanko to, kar ji še danes zameri televizijski ženin Sandi, ki je že na medenih tednih razumel, da ona išče milijonarja. A Kate pravi, da že od nekdaj ve, kaj hoče. Pravi, da je že pri zgolj sedmih letih vedela, da bi rada imela svoj masažni salon. Še težje pa ji je bilo, saj je nihče v družini ni razumel. Že od 12. leta je tako prebirala pozitivne misli, poizvedovala o afirmaciji in se odločila za nov življenjski slog. 

V tej energiji ni mogla rasti in je preprosto pristala na dnu. Želela je rasti, a so jo zavirali, opiše. Postopoma je prišla do svojega cilja, se odselila iz družinske hiše, a ljubezen še vedno išče.

Oddaja Poroka na prvi pogled je od ponedeljka do srede ob 21. uri na sporedu na Planetu. V tem tednu bo Poroka na prvi pogled na sporedu tudi v ČETRTEK, po oddaji Leta štejejo. Nato bo sledila še komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled z voditeljico Špelo Grošelj.
Poroka na prvi pogled
Planet TV Tega Špela nikoli ne bo naredila #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV V šovu Poroka na prvi pogled so tekle solze #video
Monja in Janko
Planet TV Janko bo moral dan preživeti v najlonkah #video
 
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Ne spreglejte