SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Sandi ob pripombi Kate izgubil živce #video

1,12

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari srečali na skupni večerji, kjer je bila v središču pozornosti nekaj časa spet Kate. Njen izbranec Sandi je priznal, da so ga zadnja razkritja o dogajanju med Kate in preostalimi udeleženci šova močno prizadela.

Na koncu četrte skupne večerje je Aleksander želel nekoliko sprostiti ozračje, zato je Sandija prosil, naj jim končno pove šalo, na katero čakajo. Sandi ni bil najboljše volje, zato je iskreno povedal, da šale tokrat ne bo. Še vedno je bil pod vtisom razkritij, da je si je njegova izbranka Kate dopisovala z ostalimi udeleženci šova, Andraža pa je celo zmasirala.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!

Hajdi ga je vprašala, ali je spet razočaran, Kate pa je pripomnila: "Pa kaj je s tabo, Sandi?" "Kaj je z mano? Vsak dan poslušam neke porazne teme," je razburjeno odgovoril Sandi. Kate mu je odvrnila, da ne ve, o čem govori, ker ona ne sliši nič negativnega, samo pozitivno.

"Ti ne slišiš, jaz pa in mene to globoko prizadene," je priznal Sandi, ki je pojasnil, da tovrstne teme posluša že tretji dan zapovrstjo. Kate mu je dejala, naj se ne obremenjuje, on pa je priznal, da se slabo počuti, ker neprestano posluša samo o Kate. "Pa bodi vesel, da je tvoja Kate priljubljena," mu je rekla žena. Sandi se je samo prijel za glavo: "Kaj priljubljena? Zaradi tega?! Ljubi bog!" Več v zgornjem videoposnetku.

Milijonar Planet TV Tekmovalec v Milijonarju navdušil: poglejte, pri katerem vprašanju se je šele ustavil #video

Sandi je nato pojasnil, da potrebuje več časa za prebolevanje stvari, soudeleženci šova pa so mu svetovali, naj si ne jemlje stvari tako močno k srcu. Kasneje ga je na pogovor povabil še Janko, ki mu je želel razložiti, da ni sam kriv za nastalo situacijo, zato naj to ne vpliva preveč na njegovo počutje.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kazen ni bila dovolj boleča: nastavil je tudi zadnjo plat #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž vendarle priznal, da ga je Kate res zmasirala #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hvalil se je s svojimi posteljnimi veščinami, a vsi njegovim besedam ne verjamejo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin