SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Daničina prijateljica: Na njenem mestu ne bi ostala z njim #video

0,13

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, bodo pari teden dni ločeni, da razmislijo, ali si želijo nadaljevati skupno zgodbo ali ne. Danica se je medtem dobila s prijateljico Špelo in ji razkrila kar nekaj podrobnosti o svojem odnosu z Aleksandrom.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Danica se je v tednu, ki ga je morala preživeti ločeno od svojega moža, dobila s prijateljico Špelo. Sprva ji je priznala, da je bil eksperiment zanimiva preizkušnja. "Bilo je luštno, super. Na začetku sva se takoj ujela. Je pa Aleksander precej drugačen moški od drugih, saj je zelo zaprt in potrebovala sem veliko časa, da mi je začel zaupati. Bolj ko sva se spoznavala, bolj sem šla jaz v desno, on pa v levo."

Exatlon Planet TV Exatlon Slovenija se vrača z drugo sezono!

Danica je izpostavila, da se njuna načina življenja izjemno razlikujeta, prijateljico pa je zanimalo, ali meni, da jima vseeno ne bi uspelo, četudi sta oba izoblikovani osebnosti, ki bi morali znati sprejemati kompromise. "Eno so kompromisi, drugo pa, da ti popolnoma spremeniš način svojega življenja," je dejala Danica.

Špela je bila prepričana, da Danica pri Aleksandru vidi več minusov kot plusov. Danica ji je nato povedala, da je sama sodelovala pri aktivnostih, ki so ljube Aleksandru. "Treba pa je sprejeti kompromis tudi z mano, kjer pa je Aleksandru malce zmanjkalo."

Poroka na prvi pogled Planet TV Nina: Morda bova ugotovila, da si nisva dovolj #video

Danica je še razkrila, da je sama zelo družabna, medtem ko je Aleksander zadržan, zato ni prepričana, kako bi se znašel v njenem življenju. Vseeno se je odločila, da bo končno odločitev sprejela tako, da bo poslušala svoje srce. Prijateljica Špela pa je priznala, da bi se sama na njenem mestu odločila končati zgodbo z Aleksandrom, saj se ji zdi, da Danica ni videti zelo prepričana, da bi zveza z Aleksandrom lahko bila uspešna. Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Planet Vau Planet TV Jan Plestenjak: To me žalosti #video Leta štejejo Planet TV Bo oddaja "kriva" za sodelovanje med pevko in igralcem? #video Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin