SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Bo oddaja "kriva" za sodelovanje med pevko in igralcem? #video

0,02

termometer

Pevka Katarina Mala in igralec Jan Bučar sta bila zadnja tekmovalca v zabavnem kvizu Leta štejejo, ki ga vodi Klemen Bučan, v tej sezoni. Uspel jima je odličen dosežek, namignila pa sta, da sodelovanje v oddaji utegne botrovati tudi kakšnemu njunemu skupnemu projektu.

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

V finalni oddaji prve sezone oddaje Leta štejejo sta Katarina Mala in Jan Bučar do finala prišla z zneskom 2.400 evrov. Starost sedme neznanke sta natančno določila že v drugem poskusu in si tako zagotovila dobitek v višini 1.800 evrov. Katarina Mala je ob tem povedala, da bo svoj del podarila v dobrodelne namene. Več v zgornjem videu.

Leta štejejo Planet TV Nerodna situacija za našo pevko: v trgovini je morala pokazati osebno izkaznico #video

V oddaji sta Katarini in Jan namignila, da se jima sodelovanje v kvizu utegne obrestovati še v kakšnem drugem smislu. Katarina namreč pripravlja nove pesmi, Jan pa novo predstavo. "Mogoče bo v predstavi moja nova glasba, mogoče bo v mojem novem videospotu Jan, bomo videli," načrtov ni želela preveč razkriti.

Pri Črnem Petru Planet TV Potegavščina Pri Črnem Petru in vrnitev izgubljenega sina Regona

"Ja, oddaja Leta štejejo naju tudi malo združuje, sva vesela, da sva tu," se je še zahvalila Katarina. Več v spodnjem videu.

To je bila zadnja oddaja kviza Leta štejejo v tej sezoni. Zamujene epizode si lahko pogledate tudi na Planeteka.si.

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled Leta štejejo Planet TV Slovenska chefinja se ne strinja s tem, da gre ljubezen skozi želodec #video Exatlon Planet TV Exatlonovec Jan Čampa izpolnil svojo obljubo in pomagal #foto Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin