SiolNET. Planet TV Exatlon
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlonovec Jan Čampa izpolnil svojo obljubo in pomagal #foto

0,02

termometer

Exatlon |  | Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv

Exatlon se vrača! Priljubljeno televizijsko preizkušnjo bomo lahko na Planetu spremljali tudi v 2. sezoni. Tekmovalci 1. sezone pa so postali tudi zgodbe navdiha, motivacija za premik in soustvarjalci številnih pozitivnih zgodb

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video

Eden od takšnih je tudi Exatlonovec Jan Čampa. O njegovi gesti, ko je s pomočjo koledarjev želel pomagati Jerneji, smo že poročali. Zdaj je zgodba dobila vsaj kanček srečnega epiloga, saj so za dekle na vozičku s skupnimi močmi zbrali lep znesek, ki ji bo prav prišel pri okrevanju.

Exatlon | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Devetnajstletni Jerneji Štarkel se je življenje v trenutku postavilo na glavo, ko je, prej zdrava, čez noč ohromela. V pol leta so za njo zbrali več kot dva tisoč evrov, s katerimi ji želijo pomagati pri rehabilitaciji.

"Ko sem spoznal njeno zgodbo, je bila moja prva misel, da ji želim pomagati. In tako se je izpeljala ekipna dobrodelna akcija seksi moškega koledarja. Moram se zahvaliti svojemu dekletu Evi Plešnar, ki je z ekipo ves projekt izvedla, pa naj še kdo reče, da so misice, manekenke samo lepe. Tudi pametne in sposobne obstajajo, malo za šalo, malo zares. Tako smo z dobrodelnim projektom Jerneji zbrali 2.435 evrov prostovoljnih prispevkov, ki ji bodo omogočili nadaljnje terapije za kakovostnejše življenje. Denar smo ji predali osebno, da je res prišel v prave roke. Presenečen sem bil, kako velik je bil odziv ljudi, in srečen, da marsikdo ni pozabil na sočloveka, ko potrebuje pomoč."

Exatlon | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv Jan Jerneji pomaga s treningi, njegovo dekle Eva pa ji svetuje o prehrani. Vsi so veseli že dosedanjih rezultatov, vedno pa je želja po napredku. Srečno tudi naprej.

Na Planet se vrača Exatlon. Vsi ljubitelji boste lahko spremljali že 2. sezono najtežje preizkušnje na naši televiziji.
Jutro na Planetu Planet TV Roškar v živo z Evrovizije: sploh ne bi smelo biti glasbenih tekmovanj #video Poroka na prvi pogled Planet TV "Bojim se govoriti, saj bi to lahko privedlo do konflikta z Andražem!" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Jankovo darilo je Monjo pustilo odprtih ust #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin