SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

"Bojim se govoriti, saj bi to lahko privedlo do konflikta z Andražem!" #video

0,18

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00, so se pari udeležili zadnje skupne večerje. Na njej je bila Sanela izjemno zadržana in tiha, razkrila pa je, da se boji govoriti, saj bi to lahko prineslo nov konflikt z Andražem.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Monja je med zadnjo skupno večerjo Sanelo vprašala, kako sta kaj onadva z Andražem. "Ta teden ni bilo nič izboljšanja, kvečjemu še malo poslabšanja, ampak ne ljubi se mi sploh več razlagati o tem," je bila iskrena Sanela. Monjo je zanimalo, ali se veseli, da bo šla domov, Sanela pa ji je priznala: "Ja, prav gotovo je čas za to."

Poroka na prvi pogled Planet TV "Ne poznam razloga, zakaj nama z Domnom ne bi uspelo!" #video

Razkrila je, da se sama sicer želi spominjati predvsem lepih trenutkov, ampak se trenutno vse končuje čisto drugače, kot bi si želela in pričakovala.

Monja je na samem priznala: "Malce mi je bilo hudo, ko sem videla Sanelo in Andraža vsakega na svojem bregu. Želela bi si, da bi obdržala vsaj prijateljski odnos."

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Nato jo je o njunem odnosu z Andražem povprašal še Domen, ona pa mu je dejala samo, da ne želi izgubljati časa in besed na to temo. "Zadržana in napeta sem, ker se poskušam čim manj pogovarjati, saj se bojim, da lahko ponovno nastopi kakšen konflikt med mano in Andražem. Zagotovo pa mi je boljše biti v družbi kot da sem sama z njim v stanovanju."

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Neisha Planet TV Neisha je to razgaljeno fotografijo uporabila za promocijo novega albuma #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi je s to potezo Anžeta spravila v jok #video Planet 18 Planet TV Kako biti v koraku s časom? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin