SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video

1,54

termometer

V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 8. uri, sta voditelja Taiji Tokuhisa in Suzna Kozel gostila udeleženca šova Poroka na prvi pogled Sandija Hribernika, ki je predstavil svoj pogled na dogajanje v šovu in razkril, ali je po neuspešni zvezi s Kate že našel srečo v ljubezni.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Pari v šovu Poroka na prvi pogled preživljajo še zadnje dni v eksperimentu in se pripravljajo na najpomembnejšo odločitev do zdaj - ali bodo zvezo s svojimi partnerji nadaljevali tudi zunaj eksperimenta.

Da njuna zveza nima prihodnosti, pa sta se že pred tem soglasno odločila Kate in Sandi, ki sta močno zaznamovala dogajanje v šovu. V oddaji Jutro na Planetu je svoj pogled na zvezo s Sandijem že predstavila Kate, tokrat pa je priložnost dobil tudi Sandi, ki je presenetil z nekoliko drugačno barvo las, kot so je bili gledalci navajeni.

Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

"Iz tega sem zrasel močnejši, boljši človek, tako da bi vsakemu priporočil, da se preizkusi v takšnem šovu. Zelo sem hvaležen ekipi, da sem bil del tega. Spoznal sem ogromno stvari, čudovite prijatelje imam zdaj okoli sebe, tudi novih prijateljev je veliko," je svojo izkušnjo opisal Sandi.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi je s to potezo Anžeta spravila v jok #video

V oddaji je tudi povedal, da s Kate po koncu šova nista bila več v stikih. "Po koncu šova se midva nisva več družila. Ko sva pripravila kovčke, sva šla vsak na svojo stran in ta zgodba se je končala." Spregovoril je tudi o masaži, ki jo je bil deležen od Kate, in dejal, da ga ni navdušila, čeprav mu je Kate ni zaračunala.

"Do zdaj nisem osvojil še nobene punce, še vedno sem samski," pa je na vprašanje, ali je že našel boljšo polovico, odgovoril Sandi. Dodal je, da lahko zainteresirana dekleta brez težav stopijo v stik z njim. Več v zgornjem videu.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri. Šov Poroka na prvi pogled pa lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Jankovo darilo je Monjo pustilo odprtih ust #video Poroka na prvi pogled Planet TV "Ne poznam razloga, zakaj nama z Domnom ne bi uspelo!" #video Poroka na prvi pogled Planet TV To je razlog, da Danica ne obsoja Kate #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin