SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Nerodna situacija za našo pevko: v trgovini je morala pokazati osebno izkaznico #video

0,13

termometer

V zadnji oddaji Leta štejejo v tej sezoni, ki jo na Planetu ujamete nocoj ob 19.45, se bosta v ugibanju let preizkusila pevka Katarina Mala in igralec Jan Bučar. Da je leta ljudi včasih težko pravilno oceniti, sta izkusila tudi že na svoji koži.

Pevko Katarino Malo so namreč pred leti tako pomladili, da je zaradi tega prišlo do nekoliko nerodne situacije. V smučarskem kombinezonu in s kapo je šla nič hudega sluteča v trgovino po steklenico vina in cigarete, medtem ko jo je zunaj čakal otrok v vozičku.

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

Šla je do samopostrežne blagajne, da bi plačala, ko je do nje pristopila prodajalka. "Hja, boste morala pa kar osebno pokazati." Katarina je povedala, da to ni bil edini tak primer.

Leta štejejo Planet TV Slovenska chefinja se ne strinja s tem, da gre ljubezen skozi želodec #video

Podobne izkušnje je že imel tudi igralec Jan Bučar. Močno so ga pomladili v ZDA, kjer je moral za vstop v vsak bar varnostniku pokazati osebno izkaznico. Da so ga pomladili jim je bil hvaležen in jim je to v šali tudi povedal, kar pa se varnostnikom ni zdelo prav nič smešno. Več v zgornjem videu. 

Pri Črnem Petru Planet TV Potegavščina Pri Črnem Petru in vrnitev izgubljenega sina Regona

Kako uspešna bosta Jan in Katarina pri ugibanju let neznancev v kvizu Leta štejejo, lahko preverite nocoj na Planetu.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Planet na obisku Planet TV Obiščite Ptuj – staro mesto novih doživetij #video Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin