Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 5. 2022,
9.23

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Petek, 20. 5. 2022, 9.23

1 leto, 11 mesecev

Pri Črnem Petru

Potegavščina Pri Črnem Petru in vrnitev izgubljenega sina Regona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Neverjetno, kdo vse bi se rad preizkusil kot Jasnin kandidat za sovoditelja. To soboto ob 19.45 bo na vrata gostilne Pri Črnem Petru potrkal nenavadni gospodič Ljubo, avtomehanik, ki ob lepih dekletih kar težko drži svoje roke pri sebi. Jasno bo na različne načine poskušal prepričati, da je pravi zanjo. 

Verjetno bodo gledalci hitreje kot Jasna ugotovili, da se za likom Ljuba skriva navihana pevka skupine Zaka pa ne Ljubica Špurej. Kar dolgo časa bo akterje Črnega Petra vlekla za nos, nato pa jo bo čisto po naključju razkrinkal Gašper, član zasedbe Zaka pa ne, ki je tudi Ljubičin mož. To bo res prava zmešnjava.

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Videli boste, da je Ljubica z likom Ljuba mislila na vsako podrobnost. Kot običajno je moral kandidat za sovoditelja s seboj prinesti darilo, ki ga nato prejme srečni izžrebanec nagradne igre na Facebooku. No, Ljubica, oprostite, Ljubo je s seboj prinesel stenski koledar s "svojimi puncami".

Žan Papič
Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

Tokratni sobotni večer bo nekaj posebnega tudi zato, ker se bo po dolgem času vrnil novinar Regon. Potem ko je vsem natvezel, da je odpotoval v Ameriko k teti Rosemary, se je vso sezono preoblačil v različne osebnosti, samo da bi bil upravičen do brezplačne pijače v akciji "kdor pride prvič, pije zastonj". 

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Ker pa je Sofija to akcijo zaradi slabega zaslužka ukinila, je tudi Regon izgubil motivacijo za preoblačenje v različne čudaške goste. Moramo priznati, da je pri tem pokazal veliko kreativnosti. Gledalci zagotovo ne bodo pozabili njegovega Roma Radodarja, ki ga je upodobil prejšnjo soboto, ali pa gospe Bevande s Korčule.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Regon bo svojima pivskima kolegoma prinesel tudi darila iz Amerike, a njegove bližnjice, kako uspešno privarčevati tudi pri darilih, bodo znova presenetile tako njegove kolege kot gledalce. 

V soboto zvečer bo še posebej dobro razpoložen tudi legendarni Alfi Nipič, ki bo ob voditeljici Jasni kar žarel. Nič nenavadnega, saj si ga bo zaželela tudi kot sovoditelja. | Foto: Ana Kovač V soboto zvečer bo še posebej dobro razpoložen tudi legendarni Alfi Nipič, ki bo ob voditeljici Jasni kar žarel. Nič nenavadnega, saj si ga bo zaželela tudi kot sovoditelja. Foto: Ana Kovač

Veliki finale glasbenega izbora Naj pesem pomladi Črnega Petra bo v soboto, 28. maja, zadnji, ki se jim je uspelo uvrstiti v tekmovanje, pa so Mladi Belokranjci, ki se bodo predstavili s pesmijo Anka, Belokranjka.

Leta štejejo
Planet TV Slovenska chefinja se ne strinja s tem, da gre ljubezen skozi želodec #video

Za odlično glasbo bodo v oddaji skrbeli še Zaka pa ne, Alfi Nipič, skupina Črna mačka, Jay Bolk in skupina Jastrebi.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video
Žan Papič
Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video
Exatlon
Planet TV Exatlonovec Jan Čampa izpolnil svojo obljubo in pomagal #foto
 
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube   
Ne spreglejte