SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Jan Plestenjak: To me žalosti #video

0,87

termometer

V oddaji Planet Vau, ki si jo na Planetu lahko ogledate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali s pevcem Janom Plestenjakom, ki je pred kratkim s koncertom napolnil dvorano Stožice, v zaodrju pa nam je izdal, o čem razmišlja pred nastopi, zakaj nima pravice tarnati in pa, kako najde svoj notranji mir.

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

Pevec Jan Plestenjak med epidemijo covid-19 ni počival, kar je dokazal na zadnjem koncertu v polno zasedeni dvorani Stožice. Slovenski pevec je na glasbeni sceni prisoten že 30 let, posledično pa bi pričakovali, da je zelo dobro vajen odrskih luči. A vsak je pod kožo krvav, tudi Jan Plestenjak, ki je razkril, kako se je na nastop v Stožicah pripravil, četudi je zjutraj vstal z levo nogo. 

"Rekel sem si, da sem profesionalec in da se ne smem obnašati kot razvajenec. Danes so me namreč čakale polne Stožice in ukazal sem si, da moram v nastop vložiti vse, kar lahko. Mislim, da nam je to uspelo."

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Pevec je nato razkril, da včasih nastopijo tudi trenutki, ko preprosto ne zmore: "Zdaj sem imel 14 dni hudo virozo in en koncert, na katerem bi nastopil pred tri tisoč ljudmi, a sem ga moral zaradi bolezni odpovedati." Jan je nato razkril, da ljudje to običajno razumejo, poudaril pa, da obstajajo tudi taki, ki menijo, da znani ljudje ne smejo zboleti. "To me žalosti," je priznal.

Planet Vau Planet TV Ekskluzivno: Gaja Prestor podpisala pogodbo z Universal Music #video

Navkljub temu, da je v svoji karieri izvedel obilico nastopov, še vedno pred vsakim čuti neko napetost, predvsem zaradi odgovornosti, saj želi opravičiti status, ki ga ima. Pevec se pogosto sprašuje, ali mu bo glas služil tako, kot mora, in ali bodo vse stvari potekale brez zapletov.

"To je stres, ki je vedno prisoten," je iskreno dejal Jan. Vsakemu je sicer kdaj težko, pevec pa je zagovornik tega, da se je takrat treba samo opomniti, da si dobro in da ti nič ne manjka, kar je pojasnil: "Ljudje so bolni, v bolnišnicah, nekateri finančno ne morejo preživeti iz meseca v mesec. Kje imam potem jaz pravico tarnati? Nobene pravice nimam."

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video

Dolga leta izkušenj so mu razširila zakladnico znanja in mu prinesla več modrosti. "S starostjo znam bolje uvideti bistvo in poskušam odvreči ves balast. Pa naj bo ta čustveni ali pa stresni. Z leti se naučiš odvrniti stvari, ki so nepomembne," je dejal Jan, v zaključku pa razkril, da mu notranji mir prinaša zavedanje, da je eno z naravo in vesoljem ter da diha s celoto: "Včasih namreč zadostuje en globok vdih z mislijo na to, da si del vsega."

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20.  Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nina in Domen spregovorila tudi o znamenitih seks kockah #video Leta štejejo Planet TV Slovenska chefinja se ne strinja s tem, da gre ljubezen skozi želodec #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin