Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 3. 2022,
10.30

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02
Eva Cimbola Planet Vau Sanja Grohar Tilen Lotrič

Natisni članek

Torek, 22. 3. 2022, 10.30

2 leti, 4 mesece

Planet Vau

Tako jo je pevcu na snemanju videospota zagodel piton #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu v družbi voditeljice Sanje Grohar spremljate vsako soboto ob 18.20, nam je Tilen Lotrič zaupal, kako ga je na snemanju novega videospota za pesem Ljubi, ljubi, ljubi me prestrašil piton, saj mu je vzbudil sum, da ga želi zadušiti. Pevca smo med intervjujem peljali v živalski vrt, kjer se je ponovno srečal s kačami.

V novem videospotu za pesem Ljubi, ljubi, ljubi me je bil Tilen Lotrič postavljen pred precejšen izziv. Vroči kadri mu sicer niso delali težav, večje preglavice mu je povzročal piton, ki mu je ležal za vratom. Ne samo zato, ker se kač boji, ampak tudi zato, ker kače pred snemanjem niso nahranili. Tilen je imel občutek, da ga hoče kača zadušiti, a je vseeno moral počakati, da so posneli dobre kadre.

Zaliv škandalov
Planet TV Na Planetu nova serija Zaliv škandalov

Mi pa smo ga želeli s kačo srečati še enkrat, zato smo ga peljali v živalski vrt, kjer mu je pogum vlivala tudi štiriletna Ronja. "Za Ronjo se bom potrudil, da ne bom izpadel kot največji strahopetec," je dejal pevec ob prihodu h kačam. Tilen je nato pojasnil, da se je s svojim strahom soočil na snemanju videospota: "Delal sem se, da sem zelo pogumen in močan fant, vmes pa so se mi roke hudo tresle. Vseeno sem se pretvarjal, da mi je v redu."

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson razkrila, kako je potekal običajen dan snemanja Obalne straže

V Sloveniji imamo sicer 11 različnih vrst kač, od tega so tri strupene, preostale pa nenevarne. Vodnik v živalskem vrtu je nato pojasnil, da so pri kačah najnevarnejši njihovi zobje. Tilen je med vodnikovim govorom postal zelo nervozen, zato se je prva s pitonom Rudijem spoznala Ronja. Tako je želela pevcu dokazati, da gre za zelo prijazno kačo.

Pri Črnem Petru
Planet TV Klemen Bučan brez dlake na jeziku: Franko Bajc in Jure Godler sta premajhna zanjo #video

Tilen se je naposled opogumil in pitona najprej pobožal. Vodnik mu je svetoval, naj za premagovanje strahu ob božanju kače globoko diha in se tako čim bolj sprosti. Sčasoma se je zdelo, da je pevec v družbi pitona Rudija začel zelo uživati, saj mu je na koncu celo zapel del njegove nove pesmi Ljubi, ljubi, ljubi me.

Magazinsko oddajo Planet Vau lahko na Planetu v družbi Sanje Grohar spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Zaliv škandalov
Planet TV Tako se je zapletlo na snemanju vročega ljubezenskega prizora
Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson je s svojim vročim domačim videom dvignila gledanost Obalne straže
Leta stejejo
Planet TV Tina Gaber izgubila 20 tisoč evrov #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Bi jo prepoznali? Udeleženka šova je nastopila v teh filmih #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte