Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 3. 2022,
8.39

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

Lilly Melgar Kristos Andrews The Bay Zaliv škandalov

Sreda, 23. 3. 2022, 8.39

2 leti, 1 mesec

Tako se je zapletlo na snemanju vročega ljubezenskega prizora

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Na Planetu lahko od ponedeljka do četrtka zvečer spremljate novo serijo Zaliv škandalov (The Bay). V njej nastopata tudi igralca Kristos Andrews in Lilly Melgar, ki ju lahko v seriji vidite v številnih intimnih prizorih. V enem izmed intervjujev sta razkrila, kako sta se na tovrstne prizore pripravljala in kakšen zaplet se je zgodil med snemanjem enega od teh.

Kristos Andrews in Lilly Melgar sta igralca, ki v novi seriji Zaliv škandalov (The Bay) na Planetu nastopata v prizorih, polnih romance in gole kože. Igralka je v enem od intervjujev razkrila, kako se je pripravljala na snemanje teh prizorov. 

Zaliv škandalov
Planet TV Na Planetu nova serija Zaliv škandalov

"Poskušala sem čim manj razmišljati o tem, kaj bom snemala," je priznala, nato pa dodala: "Nekako sem se želela ujeti s tem, kar je od mene pričakoval lik v prizoru. On je namreč samozavesten moški, ki se dobro počuti v svoji koži. Točno ve, kaj hoče, pri tem pa nima nobenih pomislekov. To je hkrati močno nasprotje mojemu liku, ki je načeloma zadržan in nenehno razmišlja o vsem."

Igralca sta nato razkrila še, kako je dejansko snemati ljubezenske in intimne prizore. "Daleč od glamurja in zapeljivosti. Verjemite mi. Vzglavnik me je dražil po očeh, mikrofoni pa so me zbadali po koži," je povedala Lilly.

Kristos pa jo je nato dopolnil: "Drži. Enkrat sva snemala prizor v postelji, kjer je Lilly noro uživala. Najprej sem jo zadel v oči z mojim vzglavnikom, nato pa jo je v oprsje zbodel še oster del obeska njene ogrlice. Poleg zbadanja mikrofonov, kar je že sama omenila. Res sem vesel, da je tako uživala na snemanju. Njena igra je tako lahko bila povsem resnična."

Zaliv škandalov | Foto:

Ob koncu delu pa je Kristos spregovoril še o tem, kako dobro se je med snemanjem ujel s svojo soigralko: "Z njo nisem delal še nikoli prej, sploh ne na taki ravni kot zdaj, ko igrava nek neverjeten par. Izkušnja je bila vseeno odlična. Ona je namreč krasno dekle in še boljša igralka. V veselje mi je bilo sodelovati z njo, saj sem se imel v njeni družbi vedno odlično."

Serijo Zaliv škandalov (The Bay) lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka zvečer. Še več vsebin pa vas čaka na Planeteka.si.

Urška Puš
Planet TV To je Slovenka, ki vam lahko prenese sporočilo osebe iz onostranstva #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Simpatična Hajdi pred poroko v šovu: Jaz sem magnet za kretene #video
Leta štejejo
Planet TV Slovenska pevka razkrila, kako je bilo peti za angleško kraljico #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte