Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 3. 2022,
9.47

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Nedelja, 20. 3. 2022, 9.47

2 leti, 1 mesec

Poroka na prvi pogled

Bi jo prepoznali? Udeleženka šova je nastopila v teh filmih #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

V televizijskem eksperimentu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45, ljubezen s pomočjo strokovnjakov išče tudi Katja, ki se je komu od gledalcev morda na videz zdela znana že od prej. In Katja je v otroških letih res nastopila v dveh slovenskih mladinskih filmih.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Nevesta pravi, da je dobra ljubimka: Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano #video

Kot osnovnošolka je Katja Šivec najprej zaigrala v mladinskem filmu Dvojne počitnice. "Kot vedoželjno in pogumno dekletce sem se udeležila avdicije in bila izbrana med več sto dekleti. Na avdicijo za naslednji film Pozabljeni zaklad sta me povabila režiser Tugo Štiglic in producent ter igralec Roman Končar. Tudi to avdicijo sem uspešno opravila in tako dobila še eno izmed glavnih vlog," nam je zaupala Cerkničanka.

Katja z režiserjem Tugom Štiglicem in soigralcema na snemanju filma Dvojne počitnice | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Katja z režiserjem Tugom Štiglicem in soigralcema na snemanju filma Dvojne počitnice Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

"Od blizu in čisto zares sem izkusila, kako poteka filmsko snemanje, in že tako mlada pridobila veliko znanja in izkušenj. Imela sem to srečo in čast, da sem stala ob boku slovenskim legendam filma in gledališča, kot so Štefka Drolc, Demeter Bitenc, Dare Valič, Radko Polič, Judita Zidar, Marko Okorn in drugi. Še vedno imam spominsko knjigo s snemanja, v kateri so mi vsi sodelujoči namenili nekaj svojih misli. Z eno besedo, to so še vedno prečudoviti spomini," se te izjemne izkušnje snemanja filma spominja Katja.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Po udeleženca šova je prišlo reševalno vozilo #video

Katji so strokovnjaki v oddaji Poroka na prvi pogled izbrali Aleksandra:

Katja je z gledališčem in gledališko igro ostala povezana tudi v srednji šoli. "Kot srednješolka sem bila sprejeta v ansambel Šentjakobskega gledališča v Ljubljani. V tistem času sem obiskovala gimnazijo v Postojni in potem se zaradi same logistike in oddaljenosti od Ljubljane v gledališču nisem uspela veliko angažirati."

Katja z Romanom Končarjem na snemanju filma Pozabljeni zaklad | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Katja z Romanom Končarjem na snemanju filma Pozabljeni zaklad Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Umetnost Katjo spremlja skozi vse življenje, zato je bila to tudi ena od dilem pred vpisom na fakulteto. "Ker me v življenju res zanima veliko stvari in sem se tudi dolgo odločala med znanostjo in umetnostjo, sem izbrala študij arhitekture in tam uspešno magistrirala. Moram pa reči, da me igra še vedno zanima, morda celo vedno bolj, saj me resnično fascinirata literatura in človekov notranji svet, in prav s psihologijo je igra ključno povezana. Lahko jo povežemo tudi z arhitekturo, saj gre za premišljeno gradnjo besed, občutkov in dejanj. No, če na kratko povzamem, vsa umetnost me zelo zanima in prepričana sem, da se bom tudi z igro še ukvarjala. Je pa res, da je eno življenje skorajda premalo za vse, kar bi še rada ustvarila," je še povedala v smehu.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Po prvi strastni noči je nevesta razkrila, kako se je odrezal ženin #video

V šovu je pred zahtevnim izzivom

V šovu Poroka na prvi pogled so strokovnjaki Katji za ženina izbrali Aleksandra, s katerim sta se takoj ujela. Sledil je šok, saj je ženina odpeljalo reševalno vozilo, zato sta se zdaj prisiljena spoznavati prek videoklicev. Ali bo imela njuna ljubezenska zgodba kljub temu srečen konec, preverite v oddaji Poroka na prvi pogled.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson je s svojim vročim domačim videom dvignila gledanost Obalne straže
Poroka na prvi pogled
Planet TV Ženin nevesti dvignil pritisk: Če ga najdem, ti ga bom vrgla v glavo #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Med zakoncema počilo: Jaz nisem pripravljena imeti v življenju moškega, kot si ti #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte