SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Preverite, kako nastajajo drzne "boudoir" fotografije #video

0,03

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko ujamete vsako soboto ob 18.20, smo pobliže spoznali "boudoir" fotografijo, ki nam jo je predstavila fotografinja, ki ustvarja pod umetniškim imenom Ulla Wolk.

"Boudoir" fotografija v ženskem in tudi moškem svetu postaja vse bolj priljubljena. Takšno fotografiranje je zagotovo izkušnja, ki ti poleg fizičnega izdelka lahko postreže tudi z večjo mero samozavesti, samozadovoljstva in ljubezni do sebe.

Planet Vau Planet TV Slovenski igralci razkrili svoje najbolj nenavadne izkušnje z avdicij #video

Beseda "boudoir" izhaja iz francoščine, in sicer so to bili intimni prostori, kamor so se hodile ženske urejat in kjer so imele spravljeno tudi svoje intimno perilo. "Zame 'boudoir' ni samo spodnje perilo. Zame je senzualna fotografija. Lahko je ženska oblečena, pokaže samo ramo, naredi samo intimno kretnjo, in to je zame dovolj, da je fotografija 'boudoir'," je povedala fotografinja.

Planet Vau

Tovrstno fotografiranje je za vsakega posameznika posebna in unikatna izkušnja. "Vsaka ženska si v svojem življenju vsaj enkrat želi biti princeska, biti urejena in poskusiti, kako je biti pred kamero profesionalca. Jaz s svojim fotografiranjem to omogočim tudi tistim, ki mogoče niso izbrale manekenske poti."

Planet Vau Planet TV Tako se druga druge spominjajo s prve avdicije pred 20 leti #video

Ulla Wolk je izpostavila še eno zanimivost. "Prvih petnajst minut fotografiranja je vedno praktično neuporabnih. Potem jaz pokažem, kaj delamo, kako je videti na slikah, da vidi, da stvar ni tako grozna, ponavadi se tudi smejemo, v ozadju je glasba, in tako se po petnajstih minutah ali pol ure vsaka sprosti in začne uživati." Več v zgornjem videu.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Leta stejejo Planet TV Koliko ste stari? To vas bo vprašal Klemen Bučan #video Kam si izginila, Bernadette? Planet TV Sobotna filmska premiera na Planetu: Kam si izginila, Bernadette? Jutro na Planetu Planet TV Damjan Murko je predal osvojeni znesek Rdečim noskom #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin