SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Damjan Murko je predal osvojeni znesek Rdečim noskom #video

0,11

termometer

V oddaji Jutro na Planetu, ki je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri, smo lahko tokrat videli tudi, kako je Damjan Murko osvojeni znesek iz Milijonarja predal društvu Rdeči noski.

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

Prve epizode kviza Milijonar v novi sezoni so bile dobrodelno obarvane, svoje znanje pa so znani Slovenci preizkušali v parih. Med njimi sta bila tudi Damjan Murko in vedeževalec Blaž, ki sta pravilno odgovorila na deset vprašanj in za društvo Rdeči noski osvojila 2.500 evrov.

V oddaji Jutro na Planetu smo lahko videli, kako je Damjan Murko tudi v imenu vedeževalca Blaža predal osvojeni znesek društvu Rdeči noski. In zakaj Rdeči noski? "Ker so izjemno srčni, ker delajo to nesebično. V prvi vrsti so otroci tisti, ki so naše največje bogastvo, in Rdeči noski stremijo k temu, da narišejo nasmeh na otroški obraz," je odločitev obrazložil Damjan Murko.

Milijonar Planet TV Poglejte, kakšen dosežek je Damjanu Murku uspel v Milijonarju #video

V društvo, ki je že osemnajst let prisotno po slovenskih bolnišnicah, kjer poskuša otrokom vsaj malce polepšati bolnišnične dni, so bili donacije zelo veseli. "Izjemno smo hvaležni za vsako donacijo, ker to pomeni dve stvari. Kot prvo, to nam omogoča naše delo, in drugo, da nam ljudje zaupajo," je ob tem povedala ambasadorka Rdečih noskov Eva Škofic Maurer. Več v zgornjem videu.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri na Planetu. Milijonar pa je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si

Milijonar Planet TV Jure Godler je s temi besedami osupnil Damjana Murka #video Damjan Murko Trendi Murko: Bodimo iskreni, naredil sem biznis #video Formula E Planet TV Prenosi spektakularnih dirk od zdaj na Planet TV
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin