SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Tako se druga druge spominjajo s prve avdicije pred 20 leti #video

0,03

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko ujamete vsako soboto ob 18.20, se je novinarka Ana Raščan pogovarjala s priljubljenimi Bepop Ladies, ki bodo letošnje leto posvetile praznovanju njihove 20. obletnice.

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

20 let prijateljstva, 20 let glasbe in 20 let takšnih in drugačnih dogodivščin je za Ano Praznik, Tinkaro Fortuna in Alenko Husič iz skupine Bepop Ladies, ki so pred kratkim izdale novo skladbo Brez kril in zanjo posnele videospot, v katerem opazimo številne arhivske posnetke, ki nas vrnejo 20 let v preteklost. 

Hamo & Tribute 2 Love Planet TV Hamo & Tribute 2 Love: Ljubezen je super napoj, ki ljudi združuje #video

Kako pa se spominjajo svojega prvega srečanja na avdiciji Popstars pred 20 leti, iz katere se je rodila glasbena skupina Bepop? Alenka Husič je povedala, da se Tinkare spomni po tem, da je bila zares odlična plesalka, medtem ko se Ane Praznik spominja po velikih modrih očeh ter da je bila vedno dobre volje in nasmejana.

"Jaz se ne spomnim ne Alenke ne Tinkare," pa je v smehu priznala Ana Praznik. Več v zgornjem videu.

Tina Gaber Planet TV Tina Gaber: Kače so moje najljubše živali #video

Bepop Ladies so še razkrile, da bodo letošnje leto, ki bo v znamenju praznovanja njihove 20. obletnice, popestrile s številnimi presenečenji, ki pa za zdaj ostajajo še skrivnost.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20.  Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Trendi V Jugoslaviji je bila golota povsod, zdaj pa smo vse bolj amerikanizirani #video Formula E Planet TV Prenosi spektakularnih dirk od zdaj na Planet TV
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin