Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 6. 2022,
8.22

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Družinski dvoboj Planet Vau Planet TV

Sobota, 4. 6. 2022, 8.22

1 leto, 10 mesecev

Planet Vau

Kdo bo prvi Slovenec z oskarjem? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Planet Vau

Magazinska oddaja Planet Vau je na sporedu vsako soboto ob 18.20 na Planetu. Vabljeni v našo družbo. Z vami bo voditeljica Manja Stević.

Robert Roškar
Planet TV Robert Roškar razkril: Ob nedeljah si oblečem dolge gate #video

Tako kot so pike modni trend, ki se nenehno vrača, pa se vračajo tudi nekoč zelo priljubljeni najstniški glasbeniki. Odpotovali bomo kar 20 let nazaj v glasbeno zgodovino. Turneja Popstars, sestavljena iz skupin Bepop, Game Over in pevca Sebastiana, je še vedno zasidrana globoko v naših srcih, kar dokazujejo razprodani koncerti po vsej Sloveniji. Kako velika je bila ta vseslovenska evforija, pa dokazuje dejstvo, da so pri Denisu doma res pogosto menjali telefonsko številko, za Sebastiana pa je oboževalka celo kršila zakon. Ali se bo zgodovina ponovila? To boste izvedeli v oddaji Planet Vau.

Kot vsak teden se tudi ta poleg glasbe posvečamo tudi sedmi umetnosti. Prejšnji teden je po vsej Sloveniji odjeknila novica, da je šele 21-letni Matej Rimanič dobil nagrado na enem najprestižnejših filmskih festivalov na svetu. Matej bo, po zaslugi staršev, ostal še malo "pri tleh", namreč poskrbeli bodo, da mu trenutna slava ne bo stopila v glavo.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Anže se je opravičil gledalcem: Sam sebi sem šel na živce #video

Od svetovnih nagrad pa k domačim. V preteklem tednu ste izbrali fatalko leta. To je postala simpatična Štajerka Hajdi Korošec Jazbinšek, ki na Instagramu razveseljuje mamice in vse ženske s koristnimi nasveti, hkrati pa je uspešna podjetnica in lastnica fizične in spletne butične trgovine z otroško opremo ter otroškimi modnimi dodatki. Prestižni dogodek Femme Fatale 2022 se je tako kot že vrsto let prej odvil v Festivalni dvorani v prestolnici, kjer so se številni znani Slovenci in povabljeni posamezniki nadejali dobre glasbe, hrane in predvsem odlične fatalne družbe. Nekdanja otroška glasbena zvezdnica je bila ob prejemu nagrade vidno ganjena in tudi malce zmedena, saj tega res ni pričakovala.

Alex Volasko in njegova žena Saša Lešnjek sta mlada ustvarjalca, ki sta združila moči tudi na glasbeni poti. 17. junija mlada Saša pripravlja koncert, na katerem bo predstavila svoj prvi album. Poleg drugih gostov bo seveda nastopil tudi njen Alex. Kako umetnika prepletata zasebno življenje s poslovnim? To bomo izvedeli v tokratni oddaji Planet Vau, že prihodnji teden pa ju bomo lahko spremljali tudi v novem kvizu Družinski dvoboj, ki prihaja na Planet s ponedeljkom.

Magazinska oddaja Planet Vau in voditeljica Manja Stevič sta z vami vsako soboto ob 18.20 na Planetu.
Planet Vau
Planet TV Roker Hamo in njegova magična številka 22. Kakšen je njen pomen? #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Nina priznala, da ni več samska #video

Družinski dvoboj
Planet TV V prvi oddaji Družinskega dvoboja se bosta spopadla Chorchyp in Challe Salle
Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

 

 

Ne spreglejte